Guía d’Alta Gastronomia dels Pirineus i LleidaGuía de Alta Gastronomía de los Pirineos y Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’empresa Back Comunicació SL ha editat una Guia d’Alta Gastronomia dels Pirineus i de les Terres de Lleida que aplega 39 dels millors establiments de restauració de la província.
El llibret promocional és bilingüe (català i castellà) i ofereix una fitxa detallada de restaurants de totes les comarques lleidatanes, així com un plànol de situació. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Lleida i del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i s’ha presentat al públic aquest mes de maig.
Juan Antonio Serrano, president de la Comissió de Turisme de la Cambra, ha remarcat que la gastronomia representa un motor turístic cada cop més important i que la guia “és un excel·lent instrument per promocionar la cuina de Lleida, una cuina basada en els bons productes i els bons gastrònoms”.
Josep Cosconera, vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, ha remarcat l’encert dels editors en incloure al manual “restaurants de gran prestigi” i ha explicat que el patronat durà a terme una àmplia distribució de la guia en fires turístiques, workshops i altres accions promocionals.
Joan H. Simó, president de la Cambra, ha destacat que les institucions han de donar suport a qualsevol iniciativa privada destinada a revitalitzar l’economia del territori.
El manual té 100 pàgines amb fitxes que inclouen una introducció genèrica de cadascun dels restaurants, les dades més importants (situació, capacitat, propietari, xef, horari, vacances, descans setmanal) i el preu de carta i/o menú per comensal. A més, dóna també informació sobre el tipus de cuina de cada establiment i sobre les seves especialitats. La primera tirada ha estat de 20.000 exemplars.La empresa Back Comunicació SL ha editado una Guía de Alta Gastronomía de los Pirineos y de las Tierras de Lleida que reúne 39 de los mejores establecimientos de restauración de la provincia.
El libreto promocional es bilingüe (catalán y castellano) y ofrece una ficha detallada de restaurantes de todas las comarcas leridanas, así como un plano de situación. La iniciativa ha contado con la colaboración de la Cámara de comercio de Lleida y del Patronato de Turismo de la Diputación de Lleida y se ha presentado al público este mes de mayo.
Juan Antonio Serrano, presidente de la Comisión de Turismo de la Cámara, ha remarcado que la gastronomía representa un motor turístico cada vez más importante y que la guía “es un excelente instrumento para promocionar la cocina de Lleida, una cocina basada en los buenos productos y los buenos gastrónomos”.
Josep Cosconera, vicepresidente del Patronato de Turismo de la Diputación de Lleida, ha remarcado el acierto de los editores al incluir en el manual “restaurantes de gran prestigio” y ha explicado que el patronato llevará a cabo una amplia distribución de la guía en ferias turísticas, workshops y otras acciones promocionales.
Joan H. Simó, presidente de la Cámara, ha destacado que las instituciones tienen que apoyar a cualquier iniciativa privada destinada a revitalizar la economía del territorio.
El manual tiene 100 páginas con fichas que incluyen una introducción genérica de cada uno de los restaurantes, los datos más importantes (situación, capacidad, propietario, chef, horario, vacaciones, descanso semanal) y el precio de carta y/o menú por comensal. Además, da también información sobre el tipo de cocina de cada establecimiento y sobre sus especialidades. La primera tirada ha sido de 20.000 ejemplares.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats