Presentació del llibre Festival a MadridPresentación del libro Festival en Madrid

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ramon Rubinat presenta, el proper dilluns 28 de gener, el seu llibre de “literatura gastronòmica” Festival al centre cultural Blanquerna de Madrid. Rubinat, que va recopilar en aquesta obra fotografies i perfils d’onze joves cuiners de Lleida amb reflexions i redaccions de caràcter literari, ha anunciat una original presentació audiovisual per a l’acte que se celebrarà al centre cultural de la Generalitat de Catalunya a la capital de l’Estat.
Festival, editat per Turisme de Lleida i l’Institut d’Acció Cultural amb motiu de Lleida Capital de la Cultura Catalana, va guanyar el Premi Gourmand 2007 als millors llibres de cuina en les categories Llibre de Cuina més Innovador i Millor Portada d’un Llibre de Cuina.
Els joves xefs lleidatans que van col·laborar en aquest llibre, i que en el moment de l’edició eren menors de 30 anys, són: Joan Burgués , Abili i Narcís Allué, Mercè Tomàs, Mateu Blanch , Julio Mora, David Molina, Juan Manuel Sancho, Albert Garcia, Gerard Balasch i Francesc Xavier Benet Rebull. Ramon Rubinat presenta, el próximo lunes 28 de enero, su libro de “literatura gastronómica” Festival en el centro cultural Blanquerna de Madrid. Rubinat, que recopiló en esta obra fotografías y perfiles de once jóvenes cocineros de Lleida con reflexiones y redacciones de carácter literario, ha anunciado una original presentación audiovisual para el acto que se celebrará en el centro cultural de la Generalitat de Cataluña en la capital del Estado.
Festival, editado por Turismo de Lleida y el Instituto de Acción Cultural con motivo de Lleida Capital de la Cultura Catalana, ganó el premio Gourmand 2007 a los mejores libros de cocina en las categorías Libro de Cocina más Innovador y Mejor Portada de un Libro de Cocina.
Los jóvenes chefs leridanos que colaboraron en este libro, y que en el momento de la edición eran menores de 30 años, son: Joan Burgués , Abili y Narcís Allué, Mercè Tomàs, Mateu Blanch , Julio Mora, David Molina, Juan Manuel Sancho, Albert Garcia, Gerard Balasch y Francesc Xavier Benet Rebull.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats