Festival, 11 cuiners de Lleida, Llibre més Innovador i Millor PortadaFestival, 11 cocineros de Lleida, Libro más Innovador y Mejor Portada

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El llibre Festival ha guanyat el Premi Gourmand 2007 als millors llibres de cuina en les categories Llibre de Cuina més Innovador i Millor Portada d’un Llibre de Cuina. Es tracta d’un llibre editat per l’Ajuntament de Lleida, amb coordinació i textos de Ramon Rubinat, fotografies d’Oriol Rosell i Disseny i il·lustracions de minimagràfica. Es tracta d’un llibre de cuina innovador i diferent, on combina la literatura i la fotografia amb els millors plats elaborats pels joves cuiners de Lleida. Entre els cuiners que van col·laborar en l’edició d’aquest llibre hi ha: Joan Burgués (Cassia de Lleida), Abili i Narcís Allué (El Coscollar i El Celler de Tapes de Bellpuig), Mercè Tomàs (L’Estel de la Mercè de Lleida), Mateu Blanch (Carballeira de Lleida en el moment de l’edició del llibre), Julio Mora (Llavorsí – Hotel Zenit de Lleida), David Molina (Cal Molina de Torrefarrera), Juan Manuel Sancho (Cal Xirricló de Balaguer), Albert Garcia (Insòlit-Hotel AC de Lleida), Gerard Balasch (Xalet Suís de Lleida) i Francesc Xavier Benet Rebull (Hostal Benet de Les Borges Blanques).
El llibre obre les portes a la nostra cuina. La nostra cuina compta amb una nòmina de cuiners excepcionals. Turisme de Lleida, amb aquest Festival vol reivindicar, per sobre de la moda i la fugacitat de les tendències, el valor autèntic d’aquests joves cuiners de casa nostra.
Segons expliquen els promotors del projecte en una nota de premsa “el Festival , és seu dels cuiners i és també nostre: una festa de la nostra terra, una festa dels nostres productes, una festa de la fruita – la millor ambaixadora de la nostra terra-, una festa de la ciutat, i una festa, també de la fotografia, el món de la il·lustració i el món de les Lletres”.
Aquest llibre està a la venda a la llibreria de Turisme de Lleida, al carrer Major 31 de Lleida. Un regal ideal per aquestes festes.El libro Festival ha ganado el premio Gourmand 2007 a los mejores libros de cocina en las categorías Libro de Cocina más Innovador y Mejor Portada de un Libro de Cocina. Se trata de un libro editado por el Ayuntamiento de Lleida, con coordinación y textos de Ramon Rubinat, fotografías de Oriol Rosell y Diseño e ilustraciones de minimagràfica. Se trata de un libro de cocina innovador y diferente, donde combina la literatura y la fotografía con los mejores platos elaborados por los jóvenes cocineros de Lleida. Entre los cocineros que colaboraron en la edición de este libro hay: Joan Burgués (Cassia de Lleida), Abili iy Narcís Allué (El Coscollar y El Celler de Tapes de Bellpuig), Mercè Tomàs (L’Estel de la Mercè de Lleida), Mateu Blanch (Carballeira de Lleida en el momento de la edición del libro), Julio Mora (Llavorsí – Hotel Zenit de Lleida), David Molina (Cal Molina de Torrefarrera), Juan Manuel Sancho (Cal Xirricló de Balaguer), Albert Garcia (Insòlit-Hotel AC de Lleida), Gerard Balasch (Xalet Suís de Lleida) y Francesc Xavier Benet Rebull (Hostal Benet de Les Borges Blanques).
El libro abre las puertas a nuestra cocina. Nuestra cocina cuenta con una nómina de cocineros excepcionales. Turismo de Lleida, con este Festival quiere reivindicar, por encima de la moda y la fugacidad de las tendencias, el valor auténtico de estos jóvenes cocineros de casa nuestra.
Según explican los promotores del proyecto en una nota de prensa “el Festival, es sede de los cocineros y es también nuestra: una fiesta de nuestra tierra, una fiesta de nuestros productos, una fiesta de la fruta – la mejor embajadora de nuestra tierra-, una fiesta de la ciudad, y una fiesta, también de la fotografía, del mundo de la ilustración y del mundo de las Letras”.
Este libro está a la venta a la librería de Turismo de Lleida, a la calle Mayor 31 de Lleida. Un regalo ideal por estas fiestas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats