400 persones gaudeixen de Lagravera Fest a Alfarràs

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

image1

Traslladen el festival al pavelló del poble per la previsió de tempesta elèctrica

Fins a 450 persones s’han apropat avui dissabte, dia 6 de juliol, fins al Pavelló Poliesportiu d’Alfarràs per gaudir de la tercera edició de la Lagravera Fest que organitza el celler de la localitat. La directora general de Lagravera, Pilar Salillas, ha explicat que “davant a previsió de tempesta elèctrica, i gràcies a l’oferiment de l’alcalde d’Alfarràs, van decidir traslladar Lagravera Fest, inicialment prevista a Vinya Núria, a aquest espai cobert que permet celebrar totes les activitats i actuacions previstes”.

“Buscant la millor harmonia entre vi i música”, han explicat els organitzadors, “propossem cinc vins diferents recomanats per tastar, segons l’artista que soni”. El Lagravera Natural Blanc ha estat el vi per gaudir de la música Indie Pop de la cantant barcelonina Núria Duran. Per encetar la nit, es destaparà el vi Cíclic Negre mentre es gaudeix de la música rock indie del grup Pan. Passada la mitjanit, la banda de Cervera Lasta Sanco aportarà la seva música de sonoritat fresca i amb personalitat que fusiona diversos ritmes africans i llatins, combinats amb la música electrònica. Un mestissatge que maridarà amb el vi Lagravera Natural Vi Clar. Finalment, la DJ Eli Kapowski actuarà de matinada amb la seva música funky amb tocs de música house i electrònica. Uns sons dels quals el públic podrà gaudir degustant l’Ónra Negre del celler Lagravera. El festival tancarà les portes a les 4 de la matinada.

Salillas ha destacat que en aquesta edició “s’han obert nous punts de servei de vi i gastronomia per intentar eliminar les cues i millorar l’experiència”. 

Pel que fa als productors locals presents al festival, la xifra s’ha incrementat i en total han estat nou. Cal Quitèria amb taules dels seus formatges; Cal Sargaire, amb hamburgueses i steak tartar; Pla Oví, que aporta carn de xai de pastura a la brasa i l’empresa Prunus, que ofereix bols de fruita i pastissets de cireres i nabius. També es compta amb la marca local Anècdota Rural, que porten pa amb xocolata, oli i sal i hi ha a més tapes vegetarianes de temporada de La Cistella de l’Imma d’Algerri. Altres productors de proximitat que hi assisteixen són Blauver Espirulina, amb creps dolces i salades; Lo Pernil de Ponent, presents amb plats de pernil i fuet; i finalment, Jarana Gourmet amb diferents tipus de croquetes.

El festival de música, vi i gastronomia entre vinyes de Lagravera Fest obrirà les portes a les 18 hores oferint una oferta gastronòmica local variada i de qualitat. De la mà de nou productors locals, es maridaran diferents plats amb vins del celler Lagravera, sempre amb música de fons. L’entrada al III Lagravera Fest és gratuïta pels menors d’edat, sempre acompanyats d’un adult. 

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats