Mas Blanch i Jové acull el XIII Les Garrigues Guitar Festival en honor a Emili Pujol

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

DUO MALIBRAN01
  • El Dúo Malibran en un concert d’estiu a l’aire lliure amb tast de vins el dissabte 20 de juliol a les 20.00h
  • Exposició “Omphalos” de Félix Pons

El Guitar Festival dedicat a Emili Pujol torna a Les Garrigues un any més per continuar apropant la música culta d’instruments de corda polsada al gran públic. Diversos concerts en llocs singulars que omplen de personalitat i talent les nits d’estiu a la comarca.

El proper dissabte 20 de juliol, el Dúo Malibran presentarà el seu espectacle “Chantez l’amour” a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové. Laura Fontanals a la guitarra i la soprano Alba Quinquillà interpretaran melodies tradicionals d’amor, des de les antigues cançons d’Anglaterra de Madame Sidney Pratten, passant pel Mediterrani amb el cançoner sefardita de Matilde Salvador, fins a les romances de la soprano Maria Malibran.

També es podrà visitar l’exposició “Omphalos” de l’artista Félix Pons que es podrà veure fins a finals d’estiu.

L’entrada costa només 10 euros -8 euros anticipada a la web del celler-. L’obertura de portes serà a les 18:00 h amb una visita, seguida d’un tast de dos vins ecològics i de muntanya del celler Mas Blanch i Jové a les 19:00 h. El concert començarà a les 20.00 h i serà a l’aire lliure, davant del celler.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats