Gonzalo Ferreruela guanya el Joves Cuiners Àngel MoncusíGonzalo Ferreruela gana el Joves Cuiners Àngel Moncusí

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El jove cuiner Gonzalo Ferreruela (Restaurant Ferreruela de Lleida), va guanyar, el passat dilluns, el XXIII Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí. Els peus de porc i la Pera de
Lleida, van ser els dos ingredients principals pel plat i les postres, respectivament. Terrina de peus de porc amb samfaina en textures i pera escalivada amb bescuit de tupí i escuma de mató van ser les creacions amb què Ferreruela va triomfar. El segon premi ha estat per Jordi Vidal Turmo del restaurant Gat Negre, amb la presentació de milfulles de peus de porc amb salsa de ratafia i músic de pera de Lleida. El concurs Àngel Moncusí es va celebrar durant tot el dia a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria de Lleida, coorganitzadora juntament amb Hostaleria de Lleida i l’Associació de Cuiners de Lleida (ALL). En aquesta ocasió, el jurat tècnic ha estat integrat per Martín Lippo, assessor gastronòmic independent, i Juan Bautista Agreda, xef executiu Grup Areas; i el jurat degustador per Jacob Torreblanca, Pasteleria Totel (Alacant); Rafa Morales, ex-Hotel Hacienda Benazuza i actualment Doble R Catering; i Xavier Llorens, guanyador del 2010, de l’Hotel Restaurant Can Boix (Peramola). Tots ells professionals de reconegut prestigi que van compartir els seus coneixements amb els joves cuiners participants. El lliurament de premis (un sopar per a dues persones en un restaurant 3 estrelles Michelin i un curs de cuina a qualsevol centre de formació especialitzada de Catalunya) ha tingut lloc al local d’oci Excess, ubicat al Turó de Gardeny de Lleida. Respecte als criteris de valoració emprats pel jurat, cal destacar que es contemplen aspectes com el treball dut a terme a la cuina (aprofitament del material, tècniques, neteja…) així com el sabor, la presentació, i l’argumentació del producte presentat.
El joven cocinero Gonzalo Ferreruela (Restaurante Ferreruela de Lleida) ganó, el pasado lunes, el XXIII Concurso de Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí. Los pies de cerdo y la Pera de Lleida, fueron los dos ingredientes principales para el plato y el postre, respectivamente. Terrina de pies de cerdo con pisto en texturas y pera escalibada con bizcocho de tupí y espuma de requesón fueron las creaciones con la que Ferreruela triunfó. El segundo premio fue para Jordi Vidal Turmo del restaurante Gat Negre, con la presentación de milhojas de manitas de cerdo con salsa de ratafía y músico de pera de Lleida. El concurso Ángel Moncusí se celebró durante todo el día en las instalaciones de la Escuela de Hostelería de Lleida, coorganizadora junto con Hostelería de Lleida y la Asociación de Cocineros de Lleida (ALL). En esta ocasión, el jurado técnico ha estado integrado por Martín Lippo, asesor gastronómico independiente, y Juan Bautista Agreda, chef ejecutivo del Grupo Areas, y el jurado degustador por Jacob Torreblanca, Pasteleria Totel (Alicante); Rafa Morales, ex-Hotel Hacienda Benazuza y actualmente Doble R Catering, y Xavier Llorens, ganador de 2010, del Hotel Restaurante Can Boix (Peramola). Todos ellos profesionales de reconocido prestigio que compartieron sus conocimientos con los jóvenes cocineros participantes. La entrega de premios (una cena para dos personas en un restaurante 3 estrellas Michelin y un curso de cocina en cualquier centro de formación especializada de Cataluña) tuvo lugar en el local de ocio Excess, ubicado en el Turó de Gardeny de Lleida. Respecto a los criterios de valoración empleados por el jurado, cabe destacar que se contemplan aspectos como el trabajo llevado a cabo en la cocina (aprovechamiento del material, técnicas, limpieza …) así como el sabor, la presentación, y la argumentación del producto presentado.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats