Fàtima, restaurant de postresFátima, restaurante de postres

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’empresa Adaix de Negocis ha obert aquest divendres, al complex de Gardeny, Fàtima, el primer restaurant de postres de Lleida on, a més, s’hi podran degustar copes i combinats. Per a aquest nou restaurant s’han rehabilitat els baixos de les antigues graderies de la pista d’atletisme. Es tracta d’un espai acollidor on el client podrà tastar sis varietats de postres inspirades en diferents racons del món i que s’aniran renovant cada dos mesos.
Pepo Lladonosa, un dels promotors d’aquesta innovadora iniciativa, considera que “al client, després d’un copiós sopar, no li vénen de gust les postres i ja pensa a passar la nit en un altre establiment”. Per cobrir aquesta necessitat neix Fàtima, un lloc on, a més de poder gaudir de l’alta rebosteria, la vetllada podrà continuar amb còctels i combinats de luxe. Així, a la carta destaca la selecció de ginebres entre la qual es pot trobar la més cara del món, elaborada amb essència d’or. La empresa Adaix de Negocios ha abierto este viernes, en el complejo de Gardeny, Fátima, el primer restaurante de postres de Lleida donde, además, se podrán degustar copas y combinados. Para este nuevo restaurante se han rehabilitado los bajos de las antiguas gradas de la pista de atletismo. Se trata de un espacio acogedor donde el cliente podrá degustar seis variedades de postres inspirados en diferentes rincones del mundo y que se irán renovando cada dos meses.
Pepo Lladonosa, uno de los promotores de esta innovadora iniciativa, considera que “al cliente, después de una copiosa cena, no le apetecen los postres y ya piensa en pasar la noche en otro establecimiento”. Para cubrir esta necesidad nace Fátima, un lugar donde, además de poder disfrutar de la alta repostería, la velada podrá continuar con cócteles y combinados de lujo. Así, en la carta destaca la selección de ginebras entre la que se puede encontrar la más cara del mundo, elaborada con esencia de oro.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats