Eschotur Lleida, alumnes de premi

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

08cb3fcc-369b-4c3c-b15f-ebf300022d1a

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida tanca el curs 2022/23 amb un total de deu premis per al seu alumnat en diferents disciplines. El prestigiós curs Catskills de Formació Professional, la Cocteleria, o l’Emprenedoria i els Projectes amb Talent Transformador són algunes de les àrees en les quals diferents alumnes del centre docent de Lleida han estat guardonats. Neus Brenuy, directora de l’escola lleidatana, celebra aquest ampli ‘palmarès’ que interpreta com “un senyal de l’alta i qualificada preparació que assoleixen els alumnes”.

Pel que fa al Concurs de Formació Professional Catskills, l’alumna de segon curs del Grau superior de Direcció de Serveis, Paula Canyadell, va guanyar el primer premi de la categoria Servei de Sala. Fet que li garanteix una plaça en la final espanyola del 2024, prèvia a la mundial. Mentre que els seus companys de segon curs de Direcció de cuina, Pau Sauret; i de segon curs del Grau Mitjà de Forneria Pastisseria i Confiteria, Maria Belmonte, van ser segons en les categories de Cuina i Forneria, relativament.Així mateix, tot el grup de Direcció de Cuina i Direcció en Serveis de Restauració va estar guardonat amb el primer premi de la V Jornada Hackaton de Restauració Sostenible a l’abril.

Per la seva part Iana Gruzinenko, alumna de segon curs del Grau Mitjà de Forneria, Pastisseria i confiteria, ha estat aquest 2023, Tercer Premi d’Emprenedoria, dins la mostra Impuls FP aquest mes de maig.

Al Concurs de Cocteleria Ciutat de L’Hospitalet, al mes d’abril, Sandra Solé va guanyar el Primer Premi Absolut; així com el Millor Còctel en la categoria menor de 21 anys. Mentre que el seu company Néstor Báez va ser distingit pel Premi al Millor Còctel.

Els darrers guardons de l’alumnat d’Eschotur Lleida han estat aquest mes de maig en el marc dels Primers Premis al Talent Jove Transformador que ha atorgat la Fundació Comunitària Raimat Lleida (FCRL) i l’Associació de Directius de l’Educació de les Terres de Lleida (ADSLL). En aquesta primera edició, Paula Canyadell ha estat premiada en categoria Ensenyament Professional Grau Superior; i l’alumne Néstor Báez, ha estat Primer en Grau Mitjà.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats