Entrevies: un menú amb un toc de cartaEntrevies: un menú con un toque de carta

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

José Luis Cabrero i David Vidal són els dos xefs del nou restaurant Entrevies, un refugi anímic al Polígon Industrial que dóna nom a l’establiment. Els dos cuiners expliquen que fan un menú del dia “amb un toc de carta” amb brasa, carn i peix, tres opcions que mai no poden faltar. El detall, presentació i servei dels plats i postres propis justifiquen els dinar periòdics amb aperitiu, cinc primers, cinc segons i cinc postres a 9 euros.
Cada dia varien els menús amb especial atenció als plats de temporada i amb l’honestedat d’oferir un bon producte, molt treballat i a un un preu molt assequible.José Luis Cabrero y David Vidal son los dos chefs del nuevo restaurante Entrevies, un refugio anímico al Polígono Industrial que da nombre al establecimiento. Los dos cocineros explican que hacen un menú del día “con un toque de carta” con brasa, carne y pescado, tres opciones que nunca pueden faltar. El detalle, presentación y servicio de los platos y postres propios justifican las comidas periódicas con aperitivo, cinco primeros, cinco segundos y cinco postres a 9 euros.
Cada día varían los menús con especial atención a los platos de temporada y con la honestidad de ofrecer un buen producto, muy trabajado y a uno un precio muy asequible.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats