D’e & Tapas CappontD’e & Tapas Cappont

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

En Juanjo Lara, amb la Montse Barbosa a la cuina, regenta el “De & Tapas Cappont” (Trinitaris, 3) amb un menú diari que destaca per l’alternança de cuina tradicional i innovadora sense cap tipus de complexe.
Els plats de cullera com les sopes o cremes de marisc, la verdura i la pasta (com els espaguetis a la camperola) sempre són presents entre el primers. La brasa (botifarra amb patates), la carn (mandonguilles amb xampinyons) o el peix (truites de riu o salmó amb crema de verdures) són les opcions que configuren els segons. Els postres, el café i fins i tot l’IVA estàn inclosos en un menú de 8,50 euros. Els dissabtes al migdia hi ha un menú especial de 12 euros.En Juanjo Lara, con Montse Barbosa a la cocina, regenta el “De & Tapas Cappont” (Trinitaris, 3) con un menú diario que destaca por la alternancia de cocina tradicional e innovadora sin ningún tipo de complejo.
Los platos de cuchara como las sopas o cremas de marisco, la verdura y la pasta (como los espaguetis a la campesina) siempre están presentes entre el primeros. La brasa (morcilla con patatas), la carne (albóndigas con champiñones) o el pescado (truchas de río o salmón con crema de verduras) son las opciones que configuran los segundos. Los postres, el café e incluso el IVA están incluidos en un menú de 8,50 euros. Los sábados a mediodía hay un menú especial de 12 euros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats