Els vins del grup Rioja Alta, en un maridatge del Cau de Sant LlorençLos vinos del grupo Rioja Alta, en un maridaje del Cau de Sant Llorenç

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El xef Esteve Cantos i el representant del grup bodeguer Rioja Alta SA, Roman Alcázar, van protagonitzar la nit del dijous 21 de juny un maridatge al Cau de Sant Llorenç, amb la cuina de l’establiment i vins de denominacions d’origen tan diverses com Rias Baixas, Rioja o Ribera del Duero. El resultat va ser molt satisfactori i una vintena de comensals van tancar la nit amb una degustació d’orujos i gin tònic de Raffles amb tònica Schweppes Premium.
El menú va ser complet: caragols de punxes amb gelatina de poma, amb el Rias Baixas DO Lagar de Cervera; “ajoarriero” de bacallà amb gominola d’ou i tempura de gamba (plat de les Jornades del Bacallà), amb el Rioja DOC Viña Ardanza 2004; i Molls a la planxa amb saltat de tomàquet escalivat i fruits secs, amb Torre de Oña (també Rioja DOC). La carn: colomí amb dues coccions amb el seu rissotto de ceps maridat amb el Ribera de Duero DO Aster Finca el Otero.
A les postres. Capritxo de xocolata amb 904 Gran Reserva, també del celler d’Haro Rioja Alta.
Destacar la reaparició i presentació de l’emblemàtic Viña Ardanza 2004, després de no haver sortir al mercat les anyades 2002 i 2003, per considerar el celler insuficient la qualitat d’aquestes campanyes.El chef Esteve Cantos y el representante del grupo bodeguero Rioja Alta SA, Roman Alcázar, protagonizaron la noche del jueves 21 de junio un maridaje en el Cau de San Llorenç, con la cocina del establecimiento y vinos de denominaciones de origen tan diversas como Rias Baixas, Rioja o Ribera del Duero. El resultado fue muy satisfactorio y una veintena de comensales cerraron la noche con una degustación de orujos y gin tonic de Raffles con tónica Schweppes Premium.
El menú fue completo: caracoles de pinchos con gelatina de manzana, con el Rías Baixas DO Lagar de Cervera; “ajoarriero” de bacalao con gominola de huevo y tempura de gamba (plato de las Jornadas del Bacalao), con el Rioja DOC Viña Ardanza 2004; y Muelles a la plancha con salteado de tomate asado y frutos secos, con Torre de Oña (también Rioja DOC). La carne: pichón en dos cocciones con su rissotto de ceps maridado con el Ribera de Duero DO Aster Finca el Otero.
A los postres. Capricho de chocolate con 904 Gran Reserva, también de la bodega de Haro Rioja Alta.
Destacar la reaparición y presentación del emblemático Viña Ardanza 2004, después de no haber salir al mercado las añadas 2002 y 2003, por considerar la bodega insuficiente la calidad de estas campañas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats