Els Ètim i Castell de Falset, al Neo ParcLos Ètim y Castell de Falset, en Neo Parc

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els Ètim (Rosat, Blanc, Syrah, Verema Tardana) i Castell de Falset (Blanc i Negre) de la Cooperativa de Falset (DO Montsant), comentats per Pere Gomés, van protagonitzar, juntament amb les receptes de la cuinera Dolors Beltran, el darrer maridatge del restaurant Neo Parc el passat divendres, dia 13 de juliol. El sopar es va tancar amb un gin tònic de sobretaula elaborat amb ginebra Prèmium Fifty Pounds i tònica Britwic. 
El comensals van ser rebuts amb unes escopinyes airejades i vermut Falset. Un cop a taula, l’Ètim Rosat es va acompanyar amb una amanida de pernil d’ànec amb pera confitada, gingebre i mozzarella de búfala fresca amb una suau vinagreta de maduixes.  L’altre entrant de la nit va ser duo de raviolis de trufa i foie amb crema de xampinyó i cruixent de parmesà, maridat amb el monovarietal de garnatxa, Ètim Blanc.
Amb el Castell de Falset Blanc, elaborat a partir de vinyes velles de garnatxa, es va servir una delícia de rap amb cansalada viada, salsa d’avellanes i llagostí marfil. La carn d’aquest menú va ser ragut de cérvol marinat amb vi amb timbal d’arròs basmati i salvatge i es va maridar amb el Castell de Falset Negre, el conegut cupatge de garnatxa, carinyena i cabernet sauvignon que destacà al paladar dels comensals pel seu equilibri entre fruita, fusta i mineral.
Les postres, trufes de xocolata amb aranyons i gelat de llet merengada amb l’Ètim Syrah. I per tancar el menú, músic de fruita seca amb l’Ètim Verema Tardana negre.Los Ètim (Rosado, Blanco, Syrah, Vendimia Tardía) y Castillo de Falset (Blanco y Negro) de la Cooperativa de Falset (DO Montsant), comentados por Pedro Gomés, protagonizaron, junto con las recetas de la cocinera Dolors Beltran, el último maridaje del restaurante Neo Parc el pasado viernes, día 13 de julio. La cena se cerró con un gin tonic de sobremesa elaborado con ginebra Premium Fifty Pounds y tónica Britwic.
Los comensales fueron recibidos con unos berberechos aireados y vermut Falset. Una vez en la mesa, el Ètim Rosado se acompañó con una ensalada de jamón de pato con pera confitada, jengibre y mozzarella de búfala fresca con una suave vinagreta de fresas. El otro entrante de la noche fue el dúo de raviolis de trufa y foie con crema de champiñón y crujiente de parmesano, maridado con el monovarietal de garnacha, Ètim Blanco.
Con el Castillo de Falset Blanco, elaborado a partir de viñas viejas de garnacha, se sirvió una delicia de rape con panceta, salsa de avellanas y langostino marfil. La carne de este menú fue ragú de ciervo marinado con vino con timbal de arroz basmati y salvaje y se casó con el Castillo de Falset Negro, el conocido copaje de garnacha, cariñena y cabernet sauvignon que destacó en el paladar de los comensales por su equilibrio entre fruta, madera y mineral.
Los postres, trufas de chocolate con arándanos y helado de leche merengada con el Ètim Syrah. Y para cerrar el menú, músico de fruta seca con el Ètim Vendimia Tardía negro.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats