Els Amics del Bacallà, amb els alumnes d’Hoteleria de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

150521n1L’Associació Gastronòmica Amics del Bacallà van retre homenatge als alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida ahir al migdia, tal com acostumen a fer cada final de curs.
Els gastrònoms lleidatans, amb l’objectiu de promocionar la cuina del bacallà entre els futurs cuiners i cuineres, van celebrar un dinar de maridatge al menjador pedagògic del centre escolar elaborat i servit pels alumnes. Finalitzat el dinar, els membres de l’associació, amb el seu president Àngel Pedra al capdavant, van entregar els respectius diplomes acreditatius als alumnes.
Els entrants: Cotnes de bacallà, Sobrassada de bacallà, Cebiche de bacallà amb gelat de plàncton, Viennetta i Esqueixada que van estar maridats amb l’AT Roca Brut Rosat Reserva 2012-DO Penedès. El Rigatoni amb guisat de tripa de bacallà i el Bacallà clàssic amb salsa verda van casar amb el DO Costers del Segre de L’Olivera, Eixaders 2013. El Morro de bacallà, es va maridar amb el pallarès Batlliu Biu 2013, cent per cent Pinot Noir i també DO Costers del Segre. A les postres, Pa amb oli i xocolata amb Sinols Moscatell 2013-DO Empordà..

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats