El Millor Sommelier de Catalunya 2019 s’escollirà a Barcelona el 18 de novembre

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

El Fòrum Gastronòmic de Barcelona acollirà aquest certamen, organitzat per l’Associació Catalana de Sommeliers.
Coincidint amb el concurs, l’ACS celebrarà La Nit dels Sommeliers per reconèixer la tasca dels professionals més destacats del món del vi aquest 2019.
 
L’ Associació Catalana de Sommeliers (ACS) celebrarà, el dilluns 18 de novembre, una nova edició del Concurs Millor Sommelier de Catalunya, el concursant guanyador serà el representant de Catalunya  al Millor Sommelier d’Espanya. Les proves es realitzaran en el Fòrum Gastronòmic de Barcelona, on els participants s’enfrontaran a una jornada d’exàmens des de primera hora del dilluns, una prova escrita seguida de la prova de tast i venda d’un vi.

 
D’aquesta primera fase el comitè tècnic del concurs triarà els tres millors concursants, que passaran a les proves finals de la tarda.  Un test ràpid d’imatges, el tast de dos vins, la identificació de tres productes, la detecció d’errors en una carta de vins, la presa de la comanda d’una taula, la  decantació i aquest any per primer cop una prova sorpresa, seran les proves que hauran de superar. Un jurat professional format per sommeliers i professionals del sector i encapçalat per la presidenta de l’ACS, Anna Vicens, serà l’encarregat de jutjar qui és el mereixedor del títol.
 
Coincidint amb el concurs, se celebrarà a l’Hotel Casa Fuster del Passeig de Gràcia barceloní “La Nit dels Sommeliers 2019”, també organitzada per l’ACS. Es tracta d’un sopar on s’anuncia el guanyador del Concurs Millor Sommelier de Catalunya i on es lliuren diferents reconeixements a personatges del sector. En l’edició de 2018 van ser la Màster of Wine Sarah Jane Evans com a Millor Comunicadora, Can Calopa com a Millor Iniciativa en el Món del Vi, Toni Coca i Fitó com a Millor Enòleg, La Vinyeta com a Millor Celler, el sommelier Juan Muñoz com a Soci d’Honor i el distribuïdor Quim Vila, reconegut per la seva trajectòria en el món del vi.
 
Durant La Nit dels Sommeliers, els socis que facin una dècada com a membres de l’ACS rebran un diploma acreditatiu.
 
El concurs Millor Sommelier de Catalunya
Es tracta d’un certamen organitzat per l’Associació de Sommeliers de Catalunya, l’objectiu de la qual és desenvolupar i promoure el coneixement de la professió de sommelier, dels vins i productes gastronòmics de tot el món, amb especial èmfasi en els catalans, i de reforçar els vincles, l’amistat i la col·laboració entre professionals del món del vi.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats