El Grup Vall Companys difondrà la gastronomia de Lleida amb la FECOLL

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

image0

La companyia acorda amb l’entitat ser el proveïdor de carn del Caragol Tour, de l’Aplec 2023 i de la resta d’activitats de la FECOLL

El Grup agroalimentari Vall Companys ha acordat amb la FECOLL ser el seu proveïdor de carn durant totes les activitats que s’organitzin durant aquest any 2023. L’acord entre les dues organitzacions lleidatanes contempla que el Grup col·labori amb la difusió de la gastronomia de Lleida en els diferents dinars del Caragol Tour a Madrid, Lleó, Saragossa i Barcelona; oferir un catàleg complet i competitiu per a les diferents colles de l’Aplec i descomptes rellevants en productes del Grup Vall Companys per als membres de les colles durant la resta de l’any.    

El tret de sortida d’aquesta col·laboració tindrà lloc en un dinar que promourà la gastronomia de Lleida i del Caragol al Círculo de Bellas Artes a Madrid. La companyia lleidatana aportarà carn de porc ibèric “Finura de Ibérico” del seu escorxador de León, pernil ibèric de la marca “Iberic Box” de l’assecador que té a Jabugo i costellams de vedella. Aquests productes seran cuinats amb caragols de la mà dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. 

Aquests dinars promocionals també se celebraran a les localitats de Lleó, Madrid, Barcelona i Saragossa i tenen prevista l’assistència d’un centenar de personalitats en cada àpat.    

Aplec: un catàleg càrnic complet i competitiu 

A més a més, la companyia ha elaborat un catàleg de productes càrnics de pollastre, de porc, de vedella i de pernils de capa blanca, duroc i ibèrics d’engreix i de gla a un preu competitiu i de caràcter social. En aquest sentit, es busca promoure el producte local i posar-lo a disposició dels aplequistes amb una compra global i de qualitat contrastada. 

La pròxima edició de l’Aplec del Caragol de Lleida se celebrarà del 2 al 4 de juny i està previst que el catàleg estigui a disposició dels aplequistes en format digital a partir del dia 1 de maig. La participació del Grup Vall Companys és una aposta decidida per la promoció de la cultura gastronòmica de Ponent i per la dinamització d’activitats socials i culturals d’àmbit local.  

Descomptes i activitats promocionals 

Al llarg de l’any, el Grup Vall Companys organitzarà amb la FECOLL activitats de degustació de productes gourmet, activitats de divulgació del sector agroalimentari i alimentació saludable i descomptes i promocions en productes càrnics gourmet com pernils ibèrics d’Iberic Box; i carns de porc ibèric fresc, carns de pollastre i vedella premium del grup empresarial.            

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats