El fogons d’Organyà, menú de cuina casolanaEl fogons d’Organyà, menú de cocina casera

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Joan Busquets, qui fou alcalde d’Organyà durant prop de 16 anys, així com diputat Provincial i del Parlament de Catalunya, regenta des de fa cinc anys Els fogons d’Organyà (C-14, número 26) amb la seva senyora, Marian Sàez, navarresa d’Estella. De dilluns a divendres –per 12 euros– i els dissabtes per 15 euros, podem trobar una proposta de menú de migdia casolà. Trinxat de muntanya amb col, patata i cansalada; escalivada; amanida de formatge de cabra o catalana; pasta o arròs són els entrants habituals. Com a plats principals, el bacallà, els caragols i la carn són els protagonistes: peus de porc; galtes al forn; costella…
Les postres són de la casa i destaca el flam, la crema catalana, mel i mató o els músics. “Sempre oferim, també, alguna fruita del temps”, puntualitza la Marian.
El local es senzill, acollidor i el fet de tenir la cuina a la vista el fa molt familiar. Ideal per fer una parada.Joan Busquets, quien fue alcalde de Organyà durante cerca de 16 años, así como diputado provincial y del Parlamento de Cataluña, regenta desde hace cinco años Els fogons d’Organyà (C-14, número 26) con su señora, Marian Sáez, navarra de Estella. De lunes a viernes-por 12 euros-y los sábados por 15 euros, podemos encontrar una propuesta de menú de mediodía casero. Trinxat de montaña con col, patata y tocino; escalibada, ensalada de queso de cabra o catalana, pasta o arroz son los entrantes habituales. Como platos principales, el bacalao, los caracoles y la carne son los protagonistas: pies de cerdo, mejillas en el horno; costilla …
Los postres son de la casa y destaca el flan, la crema catalana, miel y requesón o los músicos. “Siempre ofrecemos, también, alguna fruta del tiempo”, puntualiza Marian.
El local es sencillo, acogedor y el hecho de tener la cocina a la vista lo hace muy familiar. Ideal para hacer una parada.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats