55 cellers participen a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya55 bodegas participan en la “Mostra de Vins i Caves de Catalunya”

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La 31a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que tindrà lloc aquest cap de setmana del 23 al 25 de setembre al Moll de la Fusta, en el marc de les festes de la Mercè 2011, es presenta amb novetats respecte a les passades edicions. Concretament, aquest any hi haurà 55 cellers en representació de les DO’s catalanes, respecte els 27 de l’any passat, i s’oferiran més de 500 referències de vins i caves. El nombre de cellers augmenta més d’un 100% respecte l’edició anterior. A més, s’ha reduït quasi un 30% el cost dels estands, fet que ha suposat la inscripció de més de cinquanta cellers (gairebé el doble que en l’edició anterior).
Des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural s’ha volgut donar un gir a aquest certamen i per aquest motiu s’ha marcat com a objectiu donar a conèixer i promocionar la diversitat i la qualitat dels vins i caves catalans a través de les dotze denominacions d’origen (DO). En aquest sentit, en els espais de les DO’s, cada consell regulador realitzarà diferents activitats (tastos, presentacions, etc).També s’oferiran degustacions, tastos i maridatges amb productes agroalimentaris catalans (formatges, embotits, coques, oli i pa).
Altres novetats que presenta la 31a Mostra de Vins i Caves són la utilització de copes de la marca Riedel per fer les degustacions, el tancament dels estands a les nou del vespre i la possibilitat de comprar tots els productes que els visitants han pogut conèixer i degustar a la mostra.
Aquest any, CatalunyaCaixa dóna suport a la 31a Mostra de Vins i Caves de Catalunya.La 31 ª Muestra de Vinos y Cavas de Cataluña, que tendrá lugar este fin de semana del 23 al 25 de septiembre en el Moll de la Fusta, en el marco de las fiestas de la Mercè 2011, se presenta con novedades respecto a las pasadas ediciones. Concretamente, este año habrá 55 bodegas en representación de las DOs catalanas, respecto a las 27 del año pasado, y se ofrecerán más de 500 referencias de vinos y cavas. El número de bodegas aumenta más de un 100% respecto la edición anterior. Además, se ha reducido casi un 30% el coste de los estands, lo que ha supuesto la inscripción de más de cincuenta bodegas (casi el doble que en la edición anterior).
Desde el Departamento de Agricultura, Ganadería, Pesca, Alimentación y Medio Natural se ha querido dar un giro a este certamen y por este motivo se ha marcado como objetivo dar a conocer y promocionar la diversidad y la calidad de los vinos y cavas catalanes a través de las doce denominaciones de origen (DO). En este sentido, en los espacios de las DOs, cada consejo regulador realizará diferentes actividades (catas, presentaciones, etc). También se ofrecerán degustaciones, catas y maridajes con productos agroalimentarios catalanes (quesos, embutidos, tortas, aceite y pan).
Otras novedades que presenta la 31 ª Muestra de Vinos y Cavas son la utilización de copas de la marca Riedel para hacer las degustaciones, el cierre de los estands a las nueve de la noche y la posibilidad de comprar todos los productos que los visitantes han podido conocer y degustar en la muestra.
Este año, CatalunyaCaixa apoya la 31 ª Muestra de Vinos y Cavas de Cataluña.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats