El Bandarra ha presentat “Primabuela Sound”, el primer festival de música per a la tercera edat

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

CP-210621

En plena època de festivals musicals cancelats, El Bandarra Al Fresco, l’aperitiu lleuger de la casa de vermuts El Bandarra, ha presentat “Primabuela Sound”, el festival pensat per les àvies que s’ha celebrat al Centre Geriàtric Lleida 

Seguint l’estela de la seva campanya “El arte de ir Piripi” el Bandarra posa a les àvies en el focus d’atenció amb “Primabuela Sound”, el primer festival de música pensat per a la 3a edat aprofitant que aquest grup ja té les dues dosis de la vacuna. La primera parada del tour ha estat al Centre Geriàtric Lleida on els seus residents han pogut ballar a ritme de les seves cançons favorites i demostrar el seu domini a l’hora de “posar-se piripis” amb El Bandarra Al Fresco.

Els participants van ser 20 avis de centre que són grup bombolla. Es va realitzar en els exteriors del geriàtric on hi va haver un escenari, barra de bar i una polsera d’entrada per a cada avi.
Es van ballar cançons de l’època com Feeling Good de Nina Simone, Mi gran noche de Raphael o la música de Rocío Jurado i Rocío Dúrcal.

“Durant el rodatge de l’anunci comprovem que les àvies són forces de la natura amb molt per explicar i teníem clar que no volíem deixar-ho sol en un espot. Així que quan ens va contactar el Centre Geriàtric Lleida per col·laborar amb nosaltres, no ho pensem ni un segon”diu Albert Virgili, responsable de màrqueting del Bandarra.

El Bandarra Al Fresco és un aperitiu a base de vi macerat amb herbes i amb un inconfusible toc a aranja. Al barrejar-se amb tònica queda una beguda més llarga, suau i refrescant que un vermut i més lleugera que un gintònic, que et permet arribar a aquest equilibri fràgil que és el piripisme i mantenir-lo durant més temps.

El Bandarra és una de les bogeries de Virgili Bros: aperitius molt complets amb una filosofia molt senzilla: terrasseta, xivarri i bon rotllo! Amb una comunicació sempre basada en l’humor i el saber gaudir, ara es llancen a presentar concerts en residències i centres de dia per demostrar que la seva campanya de les àvies va més enllà de les paraules: les àvies són el model a seguir!

 Vídeo: https://bit.ly/3xnCD7u 

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats