‘d’vines’, maridatges per retre homenatge a les dones del vi de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

3B69E33D-CA17-49C8-847F-5359C7DE2F88

Cicle de cinc sopars de tast a L’Espurna dirigits per enòloges i vinyerones lleidatanes

Les enòlogues Gemma Plaza (Grup Tomàs Cusiné), Pilar Salillas (Lagravera), Núria Bigorra (Terrer de Pallars), Judit Sogas (Rubió de Sols); i la vinyerona Sara Jové són les protagonistes de d’vines’, un cicle de maridatges concebuts per retre homenatge a les dones del vi de Lleida. Així durant el mes de març el restaurant L’Espurna acollirà cinc sopars de tast, que inclouran cinc degustacions i cinc vins (la major part de la DO Costers del Segre), que seran conduïts per aquestes cinc enòlogues i vinyerones de les comarques lleidatanes. La proposta està organitzada per la consultora gastronòmica Como Pomona.

La primera en trencar el gel serà Gemma Plaza, enòloga del Grup Tomàs Cusiné, que dijous 3 de març conduirà l’esdeveniment gastronòmic que combinarà vins dels cellers Tomàs Cusiné, Cérvoles i Castell de Remei amb les propostes culinàries del xef Jesús Gimena. Una setmana més tard, el 10 de març, serà el torn de Pilar Salillas, directora general i enòloga del celler LaGravera, que explicarà les propostes vinícoles del seu celler pel sopar de tast. La tercera setmana del març, dijous 17, la Núria Bigorra, enòloga i vinyatera que ha recuperat antigues vinyes locals, dirigirà el tast que maridarà els vins del seu celler Terrer de Pallars i Cota 730 amb la cuina de L’Espurna. 

El cicle de maridatges seguirà divendres 25 de març amb vins del celler Rubió de Sòls, amb la Judit Sogas al capdavant i les seves apostes per vins que respecten la natura, alhora que reivindiquen l’emblemàtic paisatge del municipi de la Noguera de Rubió de Baix. Finalment, la Sara Jové, gerent del celler Mas Blanc i Jové, dijous 31 de març, presentarà els seus vins amb caràcter i personalitat que es combinaran amb les degustacions preparades per Jesús Gimena que tancaran aquesta proposta gastronòmica.

Aquests sopars de maridatge conduïts per enòlogues i vinyateres lleidatanes, inclouran cinc degustacions i cinc tastos de vins pel preu de 45 euros (IVA inclòs). Tindran lloc tots els dijous del mes de març a les 20.30h (excepte el del divendres 25) al restaurant L’Espurna (C/ Salmerón, 9) de Lleida. 

Més informació i reserves: http://www.comopomona.com / https://www.missatges.com/shop/

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats