El Menú Caragolada Sabors de Lleida, la proposta més ‘turística’ de L’Espurna

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

6B535C8F-47A8-4D40-BCF1-77FE379607B7

El restaurant s’incorpora a la campanya gastronòmica de Turisme de Lleida

L’Espurna s’incorpora a la campanya gastronòmica de promoció de la ciutat de Lleida amb el nou Menú Caragolada Sabors de Lleida. El xef de L’Espurna, Jesús Gimena, ha presentat aquest matí la proposta gastronòmica al tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida de l’Ajuntament de Lleida, Paco Cerdà.

El restaurant lleidatà s’incorpora així a un grup d’establiments locals que promocionen la cultura i gastronomia local amb una proposta culinària identitària. Amanides de temporada amb productes de l’Horta de Lleida i els caragols, als entrants; o el receptari del bacallà i les carns a la brasa, entre els plats principals; i les postres amb fruita de Lleida; són els plats o productes estrella de la proposta més ‘turística’ de L’Espurna.

Jesús Gimena assegura que “amb el Menú Caragolada Sabors de Lleida volem donar resposta a tots aquells visitants de la ciutat que volen viure experiències a la taula descobrint el paisatge local al plat”. L’oferta de L’Espurna consisteix en una selecció dels plats de la carta que configuren un petit menú de tast amb cinc degustacions i un preu de 50 euros, iva inclòs.

http://www.restaurantlespurna.com/ca/restaurant/lespurnarestaurant/menu-cargolada-i-sabors-de-lleida/t-7165

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats