“Carxofes a la Carta” pel 30è Aniversari del Celler del Roser

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

2.-Amanida-de-carxofes-amb-peus-de-porc-farcits-de-foie

Mostra gastronòmica en motiu del 30è Aniversari de l’establiment que regenta Montse Guardiola

L’emblemàtic restaurant Celler del Roser celebra trenta anys des que va obrir les portes al carrer Cavallers, i ho fa amb les jornades gastronòmiques: “Carxofes a la carta”. Una iniciativa amb la qual la Montse Guardiola ofereix una dotzena de plats amb la carxofa com a protagonista entre els dies 1 de febrer i el 6 de març.

Entre algunes de les propostes que es podran degustar destaquen una selecció d’amanides que tenen aquesta hortalissa com a principal ingredient, acompanyada de pernil ibèric, de pop i romesco o bé de peus de porc farcits de foie. També es pot escollir entre les carxofes amb cloïsses i bacallà, els bunyols o la crema de carxofes, la carxofa confitada amb ceps i foie o les tradicionals carxofes al caliu.

Des dels seus inicis el restaurant el Celler del Roser s’ha distingit per una cuina casolana elaborada amb productes de proximitat, especialment de l’Horta de Lleida. El producte estrella d’aquestes jornades són les carxofes produïdes pels pagesos de l’Horta, una hortalissa molt apreciada en la cuina mediterrània que es caracteritza per ser altament diürètica, digestiva i saludable.

Així mateix, les especialitats d’aquest conegut restaurant lleidatà són els caragols a la llauna, el bacallà i els arrossos cuinats de diferents maneres i acompanyats pels millors vins de la DO Costers del Segre.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats