[:ca]Dotze joves cuiners es disputaran el concurs Àngel Moncusí 2018[:es]Doce jóvenes cocineros se disputarán el concurso Ángel Moncusí 2018[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]Dotze joves cuiners es disputaran el proper dilluns, dia 5 de març, el concurs Àngel Moncusí. Durant tot el matí, els participants hauran d’elaborar un plat principal amb un ingredient sorpresa com a protagonista, i que no coneixeran fins a l’inici de la prova; i unes postres amb fruita de Lleida, poma o pera.

Els joves participants que treballen actualment a la cuina d’un restaurant són: Robert Canadell de L’Estel de la Mercè, Àngel Esteve del Cràpula, Roger de la Torre de Can Boix de Peramola, Jesús Gimena de Can Jubany, Sergi Aritzeta de Cal Xirricló, Meritxell Florensa del Carballeira, Santiago Aubach d’El Caliu, Raül Terrado de l’Hotel El Castell de Ciutat i Eric Rosell de Bonum No rules.

D’altra banda, procedents de les escoles participaran: Joan Vidal de l’Escola d’Hoteleria de Lleida i Ivan Campos de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB).

El jurat està integrat per Sergi de Meià (Sergi de Meià a Barcelona); el President de l’Institut Català de la Cuina, Pol Contreras; Jaume Solé (xef executiu Port Aventura) i Genís Costa (Níam de Tàrrega), guanyador del Joves Cuiners Àngel Moncusí 2017.
El jurat tècnic de cuina serà Marc Blesa (cuiner i assessor de Vakkum Barcelona), i Jordi Grau (Disfrutar de Barcelona). L’entrega de premis es realitzarà a la nit en un sopar.[:es]Doce jóvenes cocineros se disputarán el próximo lunes, día 5 de marzo, el concurso Ángel Moncusí. Durante toda la mañana, los participantes deberán elaborar un plato principal con un ingrediente sorpresa como protagonista, y que no conocerán hasta el inicio de la prueba; y un postre con fruta de Lleida, manzana o pera.

Los jóvenes participantes que trabajan actualmente en la cocina de un restaurante son: Robert Canadell de L’Estel de la Mercè, Ángel Esteve del Crápula, Roger de la Torre de Can Boix de Peramola, Jesús Gimena de Can Jubany, Sergi Aritzeta de Cal Xirricló, Meritxell Florensa del Carballeira, Santiago Aubach de El Caliu, Raül Terrado del Hotel el Castell de Ciutat y Eric Rosell de Bonum No rules.

Por otra parte, procedentes de las escuelas participarán: Juan Vidal de la Escuela de Hostelería de Lleida e Iván Campos de la Escuela Superior de Hostelería de Barcelona (ESHOB).

El jurado está integrado por Sergi de Meià (Sergi de Meià en Barcelona); el Presidente del Instituto Catalán de la Cocina, Pol Contreras; Jaume Solé (chef ejecutivo Port Aventura) y Genís Costa (Níam de Tàrrega), ganador del Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí 2017.

El jurado técnico de cocina será Marc Blesa (cocinero y asesor de Vakkum Barcelona), y Jordi Grau (Disfrutar de Barcelona). La entrega de premios se realizará por la noche en una cena.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats