[:ca]Diego Dato, cap de cuina del nou Melvin de Berasategui a Tenerife[:es]Diego Dato, jefe de cocina del nuevo Melvin de Berasategui en Tenerife[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180301melvin

[:ca]Martín Berasategui ha inaugurat Melvin, el seu tercer restaurant a l’illa de Tenerife. El jove Diego Dato, fill d’Elx i format amb cuiners com Santi Santamaria o el mateix Martín Berasategui, és el cap de cuina d’aquest nou restaurant, ubicat al complex Les Terrasses d’ Abama, a Guia d’Isora.

El xef donostiarra, l’únic cuiner espanyol amb vuit estrelles Michelin acumulades, s’ha inspirat en els seus més de 40 anys de professió per plasmar la seva saviesa gastronòmica en una cuina mediterrània amb reminiscències al seu Sant Sebastià natal.

“La del Melvin és una cuina d’autor, moderna, amb bona oferta de carns i peixos a la brasa, a l’estil basc, i plats d’alta cuina en què es prioritzarà la cura de la matèria primera, amb especial atenció al producte canari”, expliquen els responsables de l’establiment.[:es]Martín Berasategui ha inaugurado Melvin, su tercer restaurante en la isla de Tenerife. El joven Diego Dato, hijo de Elche y formado con cocineros como Santi Santamaría o el mismo Martín Berasategui, es el jefe de cocina de este nuevo restaurante, ubicado en el complejo Las Terrazas de Abama, en Guía de Isora.

El chef donostiarra, el único cocinero español con ocho estrellas Michelin acumuladas, se ha inspirado en sus más de 40 años de profesión para plasmar su sabiduría gastronómica en una cocina mediterránea con reminiscencias a su San Sebastián natal.

“La del Melvin es una cocina de autor, moderna, con buena oferta de carnes y pescados a la brasa, al estilo vasco, y platos de alta cocina en la que se prioriza el cuidado de la materia prima, con especial atención el producto canario”, explican los responsables del establecimiento.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats