Dolorss Mateu presenta el seu llibre amb més de 300 receptesDolorss Mateu presenta su libro con más de 300 recetas

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El llibre La Cocina de Dolorss Mateu (Editorial Planeta) recopila més de tres-cents plats significatius d’aquesta blocaire de Vallfogona de Balaguer, capitulats com a aperitius, amanides i entrants, cremes i sopes, hortalisses i llegums, arrossos i pasta, carns i aus, peixos i marisc, salses i guarniments, masses, postres i delícies dolces i salades. Un recorregut pel receptari electrònic d’aquesta cuinera 2.0 que inclou des de plats sofisticats i originals per a trobades especials –sempre de fàcil elaboració gràcies a les precises i senzilles indicacions de l’autora–, fins a plats de cada dia i cuina més tradicional.
Els comentaris, precisions i consells personals sobre cadascun dels plats, ens mostra Mateu tal qual és: una gran persona amb grans dots per a la cuina i la comunicació. Un exemple és la Sopa como Dios manda (pàgina 100): “quan menjava sopa elaborada amb aquest brou el meu pare sempre deia: això és una sopa com Déu mana”, ressenya la Dolorss.El libro La Cocina de Dolorss Mateu (Editorial Planeta) recopila más de trescientos platos significativos de esta bloguera de Vallfogona de Balaguer, capitulados como aperitivos, ensaladas y entrantes, cremas y sopas, hortalizas y legumbres, arroces y pasta, carnes y aves, pescados y mariscos, salsas y aderezos, masas, postres y delicias dulces y saladas. Un recorrido por el recetario electrónico de esta cocinera 2.0 que incluye desde platos sofisticados y originales para encuentros especiales -siempre de fácil elaboración gracias a las precisas y sencillas indicaciones de la autora-, hasta platos de cada día y cocina más tradicional.
Los comentarios, precisiones y consejos personales sobre cada uno de los platos, nos muestra a Mateu tal cual es: una gran persona con grandes dotes para la cocina y la comunicación. Un ejemplo es la Sopa como Dios manda (página 100): “cuando comía sopa elaborada con este caldo mi padre siempre decía: esto es una sopa como Dios manda”, reseña Dolors.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats