Dinar de Nadal dels Amics del BacallàComida de Navidad de los “Amics del Bacallà”

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona


Amanida de bacallà, olivada, romesco, mesclum i assortiment de flors; pasta de full d’espinacs amb llagostins i bacallà; bacallà amb alls tendres i el seu risotto, van ser alguns dels plats del menú de tast amb el que els Amics del Bacallà van celebrar el seu tradicional dinar de Nadal el passat dissabte 15 de desembre a l’hotel NH Pirineus de Lleida.
A més, es va aprofitar l’ocasió per nomenar soci de número, l’arquitecte Josep Chimeno Josa. Al finalitzar la trobada, es van repartir els lots de Nadal.
Ensalada de bacalao, olivada, romesco, mezclum y surtido de flores; hojaldre de espinacas con langostinos y bacalao; bacalao con ajos tiernos y su risotto, fueron algunos de los platos del menú de cata con lo que los “Amics del Bacallà” celebraron su tradicional comida de Navidad el pasado sábado 15 de diciembre en el hotel NH Pirineos de Lleida.
Además, se aprovechó la ocasión para nombrar socio de número, el arquitecto Josep Chimeno Josa. Al finalizar el encuentro, se repartieron los lotes de Navidad.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats