Blocaires lleidatanes a Lo TallBloggers leridanas en “Lo Tall”

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Societat Gastronòmica Lo Tall va ser el passat 13 de desembre, l’escenari d’un taller-trobada de blocaires gastronòmiques de Lleida al voltant dels caves i escumosos locals, Bombolles de Lleida.
L’activitat va comptar amb la participació de Dolors Mateu (La Cuina de la Dolors), Anna Hallado (Canela en rama), Viviana Ostariz (La Cocina de Vifran), Clara González (Entrando en cocina con Claire), Joaquina Mayós (La Cocina de los Inventos) i May Julia (La Cocina de May); així com amb els comentaris de Rafa Gimena –de la consultoria Como Pomona, promotora de la campanya Bombolles de Lleida– sobre els escumosos i caves. Cadascuna de les blocaires va cuinar una tapa: mango amb pernil, pastisset de camagrocs amb col Llombarda, cupcakes salats, boletes especiades de formatge, torradetes amb paté de formatge i sardinetes, i paté de pollastre al cava. Un cop elaborades, les degustacions es van maridar amb els vins d’Analec, Castell del Remei, Cercavins, L’Olivera i Raimat; per a valorar-ne quin era el més adequat per a cada tast.
Bombolles de Lleida és una campanya de recolzament i promoció dels caves i escumosos de Lleida fonamentada en l’alta qualitat, l’economia de proximitat i el valor gastronòmic en el maridatge amb la cuina.La Sociedad Gastronómica “Lo Tall” fue el pasado 13 de diciembre, el escenario de un taller-encuentro de bloggers gastronómicas de Lleida alrededor de los cavas y espumosos locales, Bombolles de Lleida.
La actividad contó con la participación de Dolors Mateu (La Cuina de la Dolors), Anna Hallado (Canela en rama), Viviana Ostariz (La Cocina de Vifran), Clara González (Entrando en cocina con Claire), Joaquina Mayós (La Cocina de los Inventos) y May Julia (La Cocina de May), así como con los comentarios de Rafa Gimena -de la consultoría como Pomona, promotora de la campaña Bombolles de Lleida- sobre los espumosos y cavas. Cada una de las bloggers cocinó una tapa: mango con jamón, pastelitos de “camagrocs” con col Lombarda, cupcakes salados, bolitas especiadas de queso, tostadas con paté de queso y sardinillas, y paté de pollo al cava. Una vez elaboradas, las degustaciones se maridaron con los vinos de Analec, Castell del Remei, Cercavins, l’Olivera y Raimat, para valorar cuál era el más adecuado para cada tapa.
Bombolles de Lleida es una campaña de apoyo y promoción de los cavas y espumosos de Lleida fundamentada en la alta calidad, la economía de proximidad y el valor gastronómico en el maridaje con la cocina.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats