Dia de portes obertes a la Ruta del Vi de Lleida Costers del SegreDía de puertas abiertas en la Ruta del Vi de Lleida Costers del Segre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els cellers que integren la Ruta del Vi de Lleida van promocionar els seus vins aquest passat diumenge, dia 3 de juny, a través d’una jornada de portes obertes. 14 cellers de la Ruta es van afegir a la proposta, amb el tast de vins o la visita a les vinyes, entre altres propostes complementàries.
Aquesta iniciativa forma part d’una acció promocional que la Ruta del Vi de Lleida duu a terme aquest mes de juny, posant a l’abast dels clients diferents bonificacions amb vals de descompte que s’obtenen en els 37 establiments que participen en la promoció. El regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, visità el celler Clos Pons, a l’Albagès.Las bodegas que integran la Ruta del Vino de Lleida promocionaron sus vinos este pasado domingo, día 3 de junio, a través de una jornada de puertas abiertas. 14 bodegas de la Ruta se sumaron a la propuesta, con la cata de vinos o la visita a las viñas, entre otras propuestas complementarias. Esta iniciativa forma parte de una acción promocional que la Ruta del Vino de Lleida lleva a cabo este mes de junio, poniendo al alcance de los clientes diferentes bonificaciones con vales de descuento que se obtienen en los 37 establecimientos que participan en la promoción . El concejal de Turismo, Félix Larrosa, visitó la bodega Clos Pons, en Albagès.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats