Albert Graells i Jeni Hekoum guanyen el Premi Distform de LleidaAlbert Graells y Jeni Hekoum ganan el Premi Distform de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Albert Graells amb “Filet de porc a la sal amb salsa d’ametlles”, i Jeni Hekoum amb “Tartaleta de pera de Lleida”, van ser els dos guanyadors de la primera edició del Premi Distform: Envasat al buit, regeneració i assemblatge, en les categories de plat principal i postres, respectivament. Joan Casas i Jordi Margalef van ser els segons classificat en cadascuna de les mencionades categories d’aquesta competició culinària que va acollir aquest dilluns, dia 4 de juny, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. Els altres finalistes van ser Eduard Mora, Marlon León i Robert Cañadell.
Amb la tecnologia dels nous forns de l’empresa lleidatana Distform, els alumnes de l’escola van haver d’aplicar diferents tècniques (com la cuina al buit o la cocció a baixa temperatura) amb el filet de porc i la pera de Lleida com a ingredients protagonistes.
El jurat va estar format per la reconeguda blocaire Dolors Mateu, el pastisser Jordi Tugues, el president de l’Associació Lleidatana de Cuiners, Mateu Blanch, i el periodista I cronista gastronòmic Como Pomona (Rafa Gimena).
“Creiem interessant organitzar un concurs amb l’equipament TekSeries de l’escola perquè d’aquesta manera, poguessin aprofundir en la tècnica de cuina al buit i a baixa temperatura amb aquests instruments de Distform” va explicar el director general de la marca lleidatana, Josep Ramon Subirà. Distform aposta per la formació dels joves cuiners i ha instal·lat equips professionals a les cuines de diferents escoles d’hoteleria.Albert Graells con “Solomillo de cerdo a la sal con salsa de almendras”, y Jeni Hekoum con “Tartaleta de pera de Lleida”, fueron los dos ganadores de la primera edición del Premio Distform: Envasado al vacío, regeneración y ensamblaje, en las categorías de plato principal y postre, respectivamente. Joan Casas y Jordi Margalef fueron los segundos clasificado en cada una de las mencionadas categorías de esta competición culinaria que acogió este lunes, día 4 de junio, la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida. Los otros finalistas fueron Eduard Mora, Marlon León y Robert Cañadell.
Con la tecnología de los nuevos hornos de la empresa leridana Distform, los alumnos de la escuela tuvieron que aplicar diferentes técnicas (como la cocina al vacío o la cocción a baja temperatura) con el solomillo de cerdo y la pera de Lleida como ingredientes protagonistas.
El jurado estuvo formado por la reconocida bloguera Dolores Mateo, el pastelero Jordi Tugues, el presidente de la Asociación Leridana de Cocineros, Mateo Blanch, y el periodista y cronista gastronómico Como Pomona (Rafa Gimena).
“Creemos interesante organizar un concurso con el equipamiento TekSeries de la escuela porque de esta manera, pudieran profundizar en la técnica de cocina al vacío ya baja temperatura con estos instrumentos de Distform” explicó el director general de la marca leridana, Josep Ramon Subirà. Distform apuesta por la formación de los jóvenes cocineros y ha instalado equipos profesionales en las cocinas de diferentes escuelas de hostelería.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats