Dayani Lizeth Ramirez i Oumie Manneh, guanyadores del Concurs de Cocteleria Eschotur Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

image0-2

En les categories d’IFE-PFI i Cicles Formatius, respectivament, amb preparacions Clàssiques i Inèdites

Dayani Lizeth Ramirez i Oumie Manneh , han estat avui dimarts, dia 19 de març, les alumnes guanyadores del Concurs de Cocteleria Eschotur Lleida, en les categories IFE-PFI i Cicles Formatius Coctelèria Clàssica i Cocteleria Inèdita, respectivament. Ramirez ha elababorat un Daikiri; mentre que Manneh, amés d’un còctel clàssic, ha presentat una elaboració pròpia amb el nom African Flag; degut als tres colors diferenciats del beure.

Fatima Azzahra Ouabi i Sara Casals; i  Blau Osorio i Eduard Mihaes; han estat els segons i tercers classificats de cada una d’aquestes categories. Mentre que el Jurat a otorgat un premi a la Originalitat en cada categoria que ha estat per Habibou Mbalow i Nerea Alias, respectivament.

Tal com ha manifestat la directora de l’Escola, Neus Brenuy “l’objectiu del concurs ha estat incentivar les bones pràctiques professionals a l’hoteleria i el consum responsable. Així com fer atractiva pels alumnes una matèria com la cocteleria que és tendència i cada vegada està més demanda.”

Un total de catorze participants, set per categoria, han competit des de les 9.30 hores fins a les 13 hores, elaborant preparacions tradicionals que podien comptar amb begudes alcohòliques entre els seus ingredients; i altres d’inèdites sense alcohol.

El president del Jurat ha estat Emili Busto, ex professor del centre amb una dilatada experiència professional, i ha comptat també amb els coctelers José Iglesias i Ángel Jimenez de la cocteleria Black Berry; i Yanadia Prado de la distribuïdora de begudes OTC que ha aportat els seus productes al concurs.

+ Foto i vídeos:

https://www.instagram.com/p/C4s1hh2NeEQ/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/C4s2mNqNSkB/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/C4s8_MDtGOP/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats