Curs de cuina amb oli a LlardecansCurso de cocina con aceite en Llardecans

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els xefs Mateu Blanch del restaurant Cassia i Susanna Baque de La roda de la Sènia van impartir el passat dissabte, dia 9 de gener, un curs de cuina amb oli a Llardecans, en el marc de la promoció Camins d’Or Líquid del Segrià, i amb la col·laboració de l’Associació All Cuiners.
Blanch i Baque va presentar diferents creacions que van voler anomenar entre la Tradició i la Creativitat. Mini orelletes d’olives arbequines de Llardecans; Neules salades d’olivada inspirades en el tronc d’olivera; Carpaccio de morro de bacallà amb panadó deconstruït; i Or líquid amb pa i xocolata presentada en copa van ser els plats elaborats en directe durant aquest seminari gastronòmic.Los chefs Mateu Blanch del restaurante Cassia y Susanna Baque de La roda de la Sènia impartieron el pasado sábado, día 9 de enero, un curso de cocina con aceite en Llardecans, en el marco de la promoción Caminos de Oro Líquido del Segrià, y con la colaboración de la Asociación All Cuiners.
Blanch y Baque presentaron diferentes creaciones que quisieron denominar entre la Tradición y la Creatividad. Mini orejones de olivas arbequinas de Llardecans; Barquillos salados de olivada inspiradas en el tronco de olivo; Carpaccio de morro de bacalao con panadó deconstruído; y Oro líquido con pan y chocolate presentado en copa fueron los platos elaborados en directo durante este seminario gastronómico.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats