[:ca]Cuina en directe i 9a Jornada de la Carn de Conill, a la Fira del Meló d’Artesa de Segre[:es]Cocina en directo y 9a Jornada de la Carne de Conejo, en la Feria del Melón de Artesa de Segre[:en]Live cooking and 9th Day of the Rabbit Meat, in the Fair of the Melon of Artesa de Segre[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

170827meló

[:ca]La Cava de Tàrrega, La Solana de Foradada i El Tastet del Reng de Balaguer són alguns dels restaurants que participaran en el programa de cuina en directe de la Fira Gastronòmica de Productes de Proximitat que organitza l’Ajuntament d’Artesa de Segre, amb motiu de la Fira del Meló de Sant Bartomeu, aquest dissabte, dia 26 d’agost, a partir de les 18 hores. La zona de degustació s’obrirà al migdia i, a partir de les 14.30 hores, hi ha prevista una paella popular.

El programa de la fira continua el diumenge, dia 27 d’agost, entre les 12 i les 14 hores, amb un aperitiu amb vins locals i tastets dels restaurants de la zona. La 9a Jornada sobre la carn de conill i el 1r Concurs Amateur de Cuina del Conill serà l’activitat del diumenge, a partir de les 19 hores.

Els participants en aquesta competició culinària hauran de finalitzar els plats davant el públic mentre els defensen; i el producte principal de les seves elaboracions haurà de ser el conill. El concurs per aficionats està organitzat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, amb l’Ajuntament d’Artesa de Segre, l’Associació de Cunicultors de la Noguera, Conills Caubet i Morros Fills SL.[:es]La Cava de Tàrrega, La Solana de Foradada y El Tastet del Reng de Balaguer son algunos de los restaurantes que participarán en el programa de cocina en directo de la Feria Gastronómica de Productos de Proximidad que organiza el Ayuntamiento de Artesa de Segre, con motivo de la Feria del Melón de San Bartolomé, este sábado, día 26 de agosto, a partir de las 18 horas. La zona de degustación se abrirá al mediodía y, a partir de las 14.30 horas, está prevista una paella popular.

El programa de la feria continúa el domingo, día 27 de agosto, entre las 12 y las 14 horas, con un aperitivo con vinos locales y degustaciones de los restaurantes de la zona. La 9ª Jornada sobre la carne de conejo y el 1º Concurso Amateur de Cocina del Conejo será la actividad del domingo, a partir de las 19 horas.

Los participantes en esta competición culinaria deberán finalizar los platos ante el público mientras los defienden y el producto principal de sus elaboraciones deberá ser el conejo. El concurso para aficionados está organizado por el Departamento de Agricultura, Ganadería, Pesca y Alimentación de la Generalitat de Cataluña, con el Ayuntamiento de Artesa de Segre, la Asociación de Cunicultores de la Noguera, Conejos Caubet y Morros Fills SL.[:en]La Cava de Tàrrega, La Solana de Foradada and El Tastet del Reng de Balaguer are some of the restaurants that will participate in the live cooking program of the Gastronomic Fair of Proximity Products organized by the City Council of Artesa de Segre, on the occasion of the Melon Fair of San Bartolomé, this Saturday, 26th August, from 6 p.m. The tasting area will open at noon and, after 2.30 pm, a popular paella is planned.

The program of the fair continues on Sunday, August 27, between 12 and 14 hours, with an aperitif with local wines and tastings of local restaurants. The 9th Rabbit Meat Day and the 1st Amateur Rabbit Cooking Contest will be the Sunday activity, starting at 7pm.

The participants in this culinary competition should finalize the dishes before the public while they defend them and the main product of their elaborations must be the rabbit. The competition for amateurs is organized by the Department of Agriculture, Livestock, Fisheries and Food of the Generalitat of Catalonia, with the Town Council of Artesa de Segre, the Association of Rabbits of the Noguera, Rabbits Caubet and Morros Fills SL.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats