[:ca]Cordevi, el Festival Gastronòmic del Pallars Jussà[:es]Cordevi, el Festival Gastronómico del Pallars Jussà[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

181004Corders

[:ca]El corder i el vi en són protagonistes indiscutibles, del Cordevi, Festival Gastronòmic del Pallars Jussà que s’inicia avui dijous, dia 4 d’octubre, i es prolongarà fins al dia 18 de novembre.

Altres productes com embotits, licors, cerveses, mels, vedella ecològica, coques, galetes… i tot tipus d’activitats gastronòmiques de lleure i natura, completen el programa d’una oferta que “vol posar en valor tota aquesta oferta, des de la gastronomia km0 fins a les activitats i excursions que podreu fer en companyia dels productors i elaboradors”, expliquen els organitzadors.

“El Pallars Jussà és un lloc ideal per gaudir de la gastronomia del Pirineu, per seure en una taula on tastar productes de proximitat i de qualitat i per viure experiències úniques amb els millors amfitrions: la gent de casa nostra”, relata la campanya elaborada des del programa Aliments del Pallars, Al teu Gust.

Fins a vint-i-cinc restaurants de la comarca participen en el festival elaborant menús amb els productes de proximitat del Pallars.
Per a participar en les activitats que requereixen inscripció prèvia, es pot fer la reserva a: www.alteugust.com/cordevi o a l’Ajuntament de Tremp, telèfon 973650005.

[:es]El cordero y el vino son protagonistas, indiscutibles, del Cordevi, Festival Gastronómico del Pallars Jussà que se inicia hoy jueves, día 4 de octubre, y se prolongará hasta el día 18 de noviembre.

Otros productos como embutidos, licores, cervezas, mieles, ternera ecológica, tortas, galletas … y todo tipo de actividades gastronómicas de ocio y naturaleza, completan el programa de una oferta que “quiere poner en valor toda esta oferta, desde de la gastronomía km0 hasta las actividades y excursiones que puede hacer en compañía de los productores y elaboradores”, explican los organizadores.

“El Pallars Jussà es un lugar ideal para disfrutar de la gastronomía del Pirineo, para sentarse en una mesa donde degustar productos de proximidad y de calidad y para vivir experiencias únicas con los mejores anfitriones: la gente de casa”, relata la campaña elaborada desde el programa Alimentos del Pallars, A tu Gusto.

Hasta veinticinco restaurantes de la comarca participan en el festival elaborando menús con los productos de proximidad del Pallars.
Para participar en las actividades que requieren inscripción previa, se puede hacer la reserva en: www.alteugust.com/cordevi o en el Ayuntamiento de Tremp, teléfono 973650005.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats