Clos Pons presenta el club de vins amb un sopar de maridatgeClos Pons presenta el club de vinos con una cena de maridaje

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Celler lleidatà Clos Pons va celebrar un sopar de maridatge el passat divendres, dia 31 d’agost, per a presentar el seu nou club de vins. “La convocatòria va tenir força interès i va reunir amants del vi procedents de tota la geografia catalana. La major part dels assistents van ser de Lleida i comarques properes”, explicaren els organitzadors.
Els presents van assaborir un menú protagonitzat per l’aparellament d’un “asado criollo” amb el vi Roc Nu, que ha tingut molts reconeixements a nivell internacional. L’acte es va iniciar amb la posta de sol, i va incloure la presentació del Club de Vins Clos Pons. “Aquest club estarà dirigit a tots els seguidors del celler i té com a objectiu principal proporcionar accés exclusiu a una agenda de tastos, formacions, visites privades, xerrades, i accés a vins d’edició limitada” expliquen els organitzadors.
La vetllada va estar amenitzada per música en directe, amb l’actuació de Toni Solà Quartet, el conjunt liderat pel reconegut saxofonista català.La bodega leridana Clos Pons celebró una cena de maridaje el pasado viernes, día 31 de agosto, para presentar su nuevo club de vinos. “La convocatoria tuvo bastante interés y reunió a amantes del vino procedentes de toda la geografía catalana. La mayor parte de los asistentes fueron de Lleida y comarcas próximas “, explicaron los organizadores.
Los presentes saborearon un menú protagonizado por el apareamiento de un “asado criollo” con el vino Roc Nu, que ha tenido muchos reconocimientos a nivel internacional. El acto se inició con la puesta de sol, e incluyó la presentación del Club de Vinos Clos Pons. “Este club estará dirigido a todos los seguidores de la bodega y tiene como objetivo principal proporcionar acceso exclusivo a una agenda de catas, formaciones, visitas privadas, charlas, y acceso a vinos de edición limitada” explican los organizadores.
La velada estuvo amenizada por música en directo, con la actuación de Toni Solà Quartet, el conjunto liderado por el reconocido saxofonista catalán.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats