Clos Pons inaugura el nou celler d,AlbagèsClos Pons inaugura la nueva bodega de Albagès

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Clos Pons va inaugurar, el passat dia 22 de juny, el nou celler de la població de l’Albagès (Garrigues), amb la participació del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Josep Maria Pelegrí. L’empresa oleícola ha invertit quatre milions d’euros en aquest projecte que ha comptat amb suport del DAAM.
En el decurs de la inauguració, el conseller Pelegrí va destacar la qualitat i singularitat dels vins Pons, molt identificats amb el territori, i va subratllar que el Grup Pons ha recuperat el cultiu de la vinya en aquesta zona de les Garrigues, perdut des de fa 150 anys.
“Estic convençut que sabreu traslladar al vi la bona imatge, qualitat i posicionament aconseguits mundialment amb l’oli”, va afegir el conseller d’Agricultura.
El passat mes de maig, aquest celler es va convertir en el segon millor puntuat de la Denominació d’Origen Costers del Segre en la llista Parker. Des Clos Pons, van mostrar la seva satisfacció per haver convertit el celler “en uns dels més ben considerats dins de la DO Costers del Segre i de Catalunya per aquest crític mundialment reconegut”.Clos Pons inauguró, el pasado día 22 de junio, la nueva bodega de la población del Albagès (Garrigues), con la participación del consejero de Agricultura, Ganadería, Pesca, Alimentación y Medio Natural (DAAM), Josep Maria Pelegrí . La empresa oleícola ha invertido cuatro millones de euros en este proyecto que ha contado con apoyo del DAAM.
En el transcurso de la inauguración, el consejero Pelegrí destacó la calidad y singularidad de los vinos Pons, muy identificados con el territorio, y subrayó que el Grupo Pons ha recuperado el cultivo de la vid en esta zona de las Garrigues, perdido desde hace 150 años.
“Estoy convencido de que sabréis trasladar al vino la buena imagen, calidad y posicionamiento alcanzados mundialmente con el aceite”, añadió el consejero de Agricultura.
El pasado mes de mayo, esta bodega se convirtió en el segundo mejor puntuado de la Denominación de Origen Costers del Segre en la lista Parker. Desde Clos Pons, mostraron su satisfacción por haber convertido la bodega “en unos de los mejor considerados dentro de la DO Costers del Segre y de Cataluña para este crítico mundialmente reconocido”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats