Festa de cloenda del Gin&Tonic Lleida TourFiesta de clausura del Gin&Tonic Lleida Tour

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Gin&Tonic Lleida Tour va tancar la seva singladura la nit del divendres al dissabte, dies 29 i 30 de juny, respectivament, amb la celebració d’una festa a la Terrassa del Cotton.
Promocionar els locals de la demarcació, reactivar l’oci i el moviment als locals de la ciutat, incentivar les relacions personals i, sobretot, ensenyar a gaudir d’un gintònic excel·lent, amb productes de qualitat, han estat els objectius d’aquest Gin&Tonic Lleida Tour. Els locals participants van repartir un tríptic informatiu on es podia trobar informació sobre la promoció.El Gin & Tonic Lleida Tour cerró su singladura la noche del viernes al sábado, días 29 y 30 de junio, respectivamente, con la celebración de una fiesta en la Terraza del Cotton.
Promocionar los locales de la demarcación, reactivar el ocio y el movimiento en los locales de la ciudad, incentivar las relaciones personales y, sobre todo, enseñar a disfrutar de un gin tonic excelente, con productos de calidad, han sido los objetivos de este Gin & Tonic Lleida Tour. Los locales participantes repartieron un tríptico informativo donde se podía encontrar información sobre la promoción.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats