Clos Pons dóna nom a la terrassa d’estiu de la Llotja de Lleida

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

150611n1Clos Pons ha fet el pas i ha estat el primer celler lleidatà en animar-se a donar nom a un bar de vins, en aquest cas a la terrassa del Damoon, al Teatre i Palau de Congressos de Lleida, La Llotja. L’acord del celler DO Costers del Segre, subzona Garrigues, i els gestors del Palau de Congressos inclou la incorporació del Jan Petit com a vi del menú del dia del restaurant Davall, també a la Llotja; així com el posicionament preferent de la resta de la gamma de vins, a la carta de l’establiment on conviuran amb altres marques.
Al Damoon Terrassa Clos Pons “volem col·laborar a difondre la cultura del vi, alhora que ens posicionem com un celler de Lleida obert a tot tipus de públics i amb una família de vins per a tos els gustos”, explicà Eduard Pons. En aquest espai, els responsables del celler ja han anunciat que promouran maridatges i diferents activitats durant tot l’estiu per a promocionar el concepte “affter work” i gaudir d’una bona copa de vi en sortir de la feina.

Els vins negres Jan Petit, Alges, i Roc Nu; els blancs Sisquella i Roc de foc; i el 811, vi negre considerat com el top del celler; configuren la gamma de Clos Pons, que trobarem al Damoon.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats