Torres estrena dos wine trucks per recórrer fires i festivals

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

DSCN1227La moda dels food truck ja contagia el món del vi. Així doncs, ara és el torn de “The Torres Wine Tour” que es presenta en dos formats: la versió sobre rodes –un wine truck o furgoneta de vi customitzada– i la versió contenidor –amb més capacitat i pensada especialment per als grans festivals de música, creant un espai atractiu i modern on gaudir d’una copa de vi de manera informal i alegre–.
Per al wine truck, Torres ha escollit una carismàtica furgoneta Citroën HY del 1964 i per sumar-se a aquesta corrent de les food trucks que triomfa als Estats Units des de fa dècades i que, en l’actualitat, s’està imposant a l’Estat.
Segons va explicar Miquel Torres Maczassek, director general de Cellers Torres: “Volem acostar el vi a nous consumidors amb una proposta original i simpàtica”. El wine truck va estar a Vilanova i la Geltrú, a la fira Temps de Vi i, al juny, també es va desplaçar fins a Igualada per assistir al Rec Street Food, organitzat en el marc del Rec 2.0 Experimental Store.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats