Clos Pons Alges, nou vi Costers del SegreClos Pons Alges, nuevo vino Costers del Segre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Grup Pons va presentar ahir el seu primer vi i projecte vitivinícola Clos Pons Alges al claustre de la Seu Vella. L’acte va comptar amb el conegut periodista Josep Cuní com a mestre de cerimònies.
Clos Pons Alges és un vi negre criat durant 9 mesos en barriques franceses, en un 80 per cent, i americanes en un altre 20 per cent. Aquest nou vi és un cupatge d’ull de llebre, garnatxa i syrah. Les vinyes es troben a la població de l’Albagés, a 500 metres d’altitud, a la Denominació d’Origen Costers del Segre.
Grup Pons és una empresa familiar especialitzada, des de 1945, en l’elaboració i comercialització d’oli d’oliva. Amb una filosofia centrada en la qualitat i amb una vocació clarament internacional, Grup Pons va arribar, el 2008, a una xifra de negoci de 28 milions d’euros i té presència en més de 120 països. L’any 2003, Grup Pons va iniciar el nou projecte vitivinícola. La plantació de 40Ha. de vinyes en la D.O. Costers del Segre, i una inversió de 5 milions d’euros, han de permetre arribar a una producció de 400.000 ampolles anuals el 2013. Grup Pons presentó ayer su primer vino y proyecto vitivinícola Clos Pons Alges al claustro de la Seu Vella. El acto contó con el conocido periodista Josep Cuní como maestro de ceremonias.
Clos Pons Alges es un vino tinto criado durante 9 meses en barricas francesas, en un 80 por ciento, y americanas en otro 20 por ciento. Este nuevo vino es un cupaje de ull de llebre, garnacha y syrah. Las viñas se encuentran a la población de Albagés, a 500 metros de altitud, en la Denominación de Origen Costers del Segre.
Grupo Pons es una empresa familiar especializada, desde 1945, en la elaboración y comercialización de aceite de oliva. Con una filosofía centrada en la calidad y con una vocación claramente internacional, Grupo Pons llegó, el 2008, a una cifra de negocio de 28 millones de euros y tiene presencia en más de 120 países. El año 2003, Grupo Pons inició el nuevo proyecto vitivinícola. La plantación de 40Ha. de viñas en la D.O. Costers del Segre, y una inversión de 5 millones de euros, tienen que permitir llegar a una producción de 400.000 botellas anuales el 2013.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats