Nous premis per a vins de Lleida a Còrdova i AlemanyaNuevos premios para vinos de Lleida en Córdoba y Alemania

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La XV Cata Concurs Ciutat de Còrdova Premios Mezquita 2009 ha guardonat amb una medalla de plata i una medalla d’argent dos vins de la DO Costers del Segre: Comalats Reserva 2003 del celler La Planeta Comalats SL, i Vilars 2006 del celler Vinya els Vilars SL, respectivament. Mentre que la 9a edició del concurs Mundusvini celebrat a Neustadt – Weinstrabe (Alemanya) el passat dia 14 de setembre de 2009, ha guardonat amb una medalla d’argent el vi Abadia Blanc de Blancs 2008 elaborat per Raimat de la DO Costers del Segre entre un total de 5.726 mostres de 44 països diferents.
El concurs Premis Mezquita, que va tenir lloc el passat dia 26 de setembre de 2009 al Palacio de Viana de la ciutat de Còrdova, està organitzat per l’Aula del Vino de Córdoba, associació cultural sense ànim de lucre que té per objectiu promoure i difondre la cultura enològica. El “Concurso Nacional de Vinos Premios Mezquita” ha consolidat el seu prestigi dins del món del vi, essent els seus guardons molt apreciats pels cellers del nostre país.
Així, l’Acadèmia Internacional del Vi MUNDUSvini va néixer l’any 2001 amb l’objectiu d’atansar el vi en totes les seves vessants tant als consumidors com als professionals, proporcionant a la vegada orientació en matèria de qualitat. La XV Cata Concurso Ciudad de Córdoba Premios Mezquita 2009 ha galardonado con una medalla de plata y una medalla de plata dos vinos de la DO Costers del Segre: Comalats Reserva 2003 de la bodega La Planeta Comalats SL, y Vilars 2006 de la bodega Vinya Els Vilars SL, respectivamente. Mientras que la 9a edición del concurso Mundusvini celebrado en Neustadt – Weinstrabe (Alemania) el pasado día 14 de septiembre de 2009, ha galardonado con una medalla de plata el vino Abadía Blanc de Blancs 2008 elaborado por Raimat de la DO Costers del Segre entre un total de 5.726 muestras de 44 países diferentes.
El concurso Premios Mezquita, que tuvo lugar el pasado día 26 de septiembre de 2009 a Palacio de Viana de la ciudad de Córdoba, está organizado por el aula del Vino de Córdoba, asociación cultural sin ánimo de lucro que tiene por objetivo promover y difundir la cultura enológica. El “Concurso Nacional de Vinos Premios Mezquita” ha consolidado su prestigio dentro del mundo del vino, siendo sus galardones muy apreciados por las bodegas de nuestro país.
Así, la Academia Internacional del Vino MUNDUSvini nació en 2001 con el objetivo de acercar el vino en todas sus vertientes tanto a los consumidores como a los profesionales, proporcionando a la vez orientación en materia de calidad.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats