CervisiaLleida obre portes avui divendresCervisiaLleida abre puertas hoy viernes

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Avui divendres, a les 18 hores, Cervisia Lleida obrirà portes al pavelló 3 de la Fira de Lleida, als Camps Elisis. La cinquena edició de la Fira de la Cervesa romandrà oberta divendres (fins a les 24 hores), dissabte (de 12 del migdia a 1 de la matinada) i diumenge (de 12 a 20 hores) i es podran tastar una trentena de varietats de cervesa i begudes, acompanyades de degustacions de cuina.
L’entrada al pavelló i el programa musical és gratuït i el preu dels tiquets de degustació va dels 3 euros (2 tiquets), 7 euros (5 tiquets) i 12 euros (10 tiquets). A més, s’obsequiarà els primers 500 compradors de tires de 5 tiquets, amb dos tiquets addicionals per lendemà.
Entre les cerveses d’importació es podran degustar les varietats de Carling, Carlsberg, Grimbergen Double i Grimbergen Blanche, König, Kronenbourg, Tetley’s i la Warsteiner Premium Verum. Pel que fa les especialitats: Alhambra 1925, Mixta, San Miguel Fresca, San Miguel Eco, San Miguel 0,0% poma i llimona, Sarango llimona i sangria; a més d’altres begudes com la Sidra Gaymers Origin o els sucs Bisolan taronja i llimona. La barra San Miguel ofertarà San Miguel, San Miguel 1516, San Miguel Clara Limón, Selecta XV i San Miguel 0,0%; mentre que a l’espai Mahou es podrà triar entre la Mahou Clásica, Mahou 5 Estrellas, Mahou Negra i a la Laiker. Per acompanyar la degustació de cerveses, el restaurant El Mirador dels Camps Elisis ofereix una selecció gastronòmica per dinar, sopar o fer el vermut, amb caragols, pebrots de Padrón, fideuà amb allioli, croquetes, patates braves, frankfurts, montaditos i altres aperitius.
El saló està organitzat per la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida i San Miguel, amb la col·laboració de la Fira de Lleida.Hoy viernes, a las 18 horas, CervisiaLleida abrirá sus puertas en el pabellón 3 de la Feria de Lleida, en los Campos Elíseos. La quinta edición de la Feria de la Cerveza permanecerá abierta viernes (hasta las 24 horas), sábado (de 12 del mediodía a 1 de la madrugada) y domingo (de 12 a 20 horas) y se podrán probar una treintena de variedades de cerveza y bebidas, acompañadas de degustaciones de cocina.
La entrada al pabellón y el programa musical es gratuito y el precio de los tickets de degustación de los 3 euros (2 tickets), 7 euros (5 tickets) y 12 euros (10 tickets). Además, se obsequiará a los primeros 500 compradores de tiras de 5 tickets, con dos tickets adicionales para siguiente.
Entre las cervezas de importación se podrán degustar las variedades de Carling, Carlsberg, Grimbergen Double y Grimbergen Blanche, König, Kronenbourg, Tetley’ s y la Warsteiner Premium Verum. En cuanto las especialidades: Alhambra 1925 Mixta, San Miguel Fresca, San Miguel Eco, San Miguel 0,0% manzana y limón, sarangi limón y sangría, además de otras bebidas como la sidra Gaymers Origin o los zumos Bisolan naranja y limón. La barra San Miguel ofertará San Miguel, San Miguel 1516, San Miguel Clara Limón, Selecta XV y San Miguel 0,0%, mientras que en el espacio Mahou se podrá elegir entre la Mahou Clásica, Mahou 5 Estrellas, Mahou Negra y la Laika. Para acompañar la degustación de cervezas, el restaurante El Mirador de los Campos Elíseos ofrece una selección gastronómica para comer, cenar o tomar el vermut, con caracoles, pimientos de Padrón, fideuá con alioli, croquetas, patatas bravas, perritos calientes, montaditos y otros aperitivos.
El salón está organizado por la Federación de Peñas del Aplec del Caracol de Lleida y San Miguel, con la colaboración de la Feria de Lleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats