Vedella i mel a les Jornades del Bolet de l’Alta RibagorçaTernera y miel en las Jornadas de la Seta de la Alta Ribagorza

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

L’Alta Ribagorça ha començat la difusió de les 19es Jornades Gastronòmiques del Bolet que se celebraran durant tot el mes d’octubre a la comarca pirinenca. Com a novetat, els diferents menús oferiran –a més de bolets autòctons– altres productes propis com la carn de vedella o la mel.
Les Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça, en les quals enguany participaran 12 restaurants, són les més importants, pel que fa al nombre de menús servits, de quantes se celebren a Catalunya. Segons Josep Lluís Farrero, conseller de turisme del Consell Comarcal, “esperem poder arribar aquest any als 1.700 comensals, sobretot després de l’augment dels menús respecte del 2011”.
I és que l’objectiu de les jornades, segons ha comentat Farrero, és “oferir, tant als ribagorçans com als visitants de la comarca, una oferta gastronòmica caracteritzada per la gran qualitat dels menús, fet que ens permet desestacionalitzar el turisme i que ajuden a posar en valor el bolet com un element vertebrador de la nostra comarca”.
Els restaurants que participen en aquesta edició de 2013 són els següents: Hostal Casa Prades, Casa Peiró, Les Cumbres, Restaurant Manantial, Villa Maria, L’Aüt, Casós, Ribera, Casa Joanot, Casa Prades, El Fai i l’Asador Vasco Sidreria Karpanta. D’altra banda, tots els menús de les Jornades Gastronòmiques inclouen una degustació d’olis Oleaurum, una copa de cava, aigua de Caldes i Ratafia dels Raiers. La Alta Ribagorça ha comenzado la difusión de las decimonovenas Jornadas Gastronómicas de la Seta que se celebrarán durante todo el mes de octubre en la comarca pirenaica. Como novedad, los diferentes menús ofrecerán -además de setas autóctonas- otros productos propios como la carne de ternera o la miel.
Las Jornadas Gastronómicas de la Seta en la Alta Ribagorça, en las que este año participarán 12 restaurantes, son las más importantes, en cuanto al número de menús servidos, de cuantas se celebran en Cataluña. Según José Luis Farrero, consejero de turismo del Consejo Comarcal, “esperamos poder alcanzar este año los 1.700 comensales, sobre todo tras el aumento de los menús respecto del 2011”.
Y es que el objetivo de las jornadas, según ha comentado Farrero, es “ofrecer, tanto a los ribagorzanos como a los visitantes de la comarca, una oferta gastronómica caracterizada por la gran calidad de los menús, lo que nos permite desestacionalizar el turismo y que ayudan a poner en valor la seta como un elemento vertebrador de nuestra comarca “.
Los restaurantes que participan en esta edición de 2013 son los siguientes: Hostal Casa Prades, Casa Peiró, Les Cumbres, Restaurante Manantial, Villa Maria, L’Aüt, Casós, Ribera, Casa Joanot, Casa Prades, el Fai y el Asador Vasco Sidrería Karpanta. Por otra parte, todos los menús de las Jornadas Gastronómicas, como degustación de aceites Oleaurum, una copa de cava, agua de Caldes y Ratafía de los Raiers.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats