Certificació “Biosphere” de Turisme responsable i sostenible per la Ruta del Vi de Lleida

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

220104_Biosphere

L’Associació Ruta del Vi de Lleida – Costers del Segre, que integra una setantena d’agents públics i privats del sector del turisme del vi, ha rebut la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle per aquest 2022, per la seva aposta per la sostenibilitat. La formació que imparteix entre els seus socis i el disseny d’activitats  responsables amb l’Agenda 2030 han estat claus per l’obtenció d’aquesta certificació. Tomàs Cusiné, president  de la Ruta de Vi de Lleida i de la DO Costers del Segre, s’ha mostrat satisfet per aquesta consideració i el que suposa pel reconeixement del Pirineu i les Terres de Lleida com un destí sostenible.

Aquesta Certificació creada per l’Institut de Turisme Responsable (ITR), promou i certifica el compromís de la Ruta del Vi de Lleida amb la sostenibilitat ambiental convertint-la en Biosphere Cerfitied Destination, una de les acreditacions més reconegudes internacionalment en l’àmbit de la sostenibilitat, que només s’atorga a empreses que compleixen uns requisits molt exigents referents al canvi climàtic i medi ambient per al desenvolupament sostenible elaborats per l’ONU. A més, també valora la cultura, la història i els productes locals essent una de les claus per a fomentar el desenvolupament turístic sostenible.

La Ruta està integrada per Ajuntaments, consells comarcals, Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, associacions, oficines de turisme, cellers, restaurants, establiments temàtics i allotjaments turístics que formen una atractiva i diversa oferta turística estretament vinculada al món del vi en el territori que configuren les set subzones de la DO Costers del Segre.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats