#personesnorobots eslògan de les caixes d’Art i Torró Alemany d’aquest Nadal

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

IMG_9947

Les caixes contenen torró i mel premiats al Great Taste Awards, considerats els Oscars de l’alimentació delicatessen i han estat il·lustrades per artistes de les quatre entitats lleidatanes del tercer sector que treballen diàriament amb Alemany

Les caixes ja es poden adquirir a la botiga online www.alemany.com, així com a les botigues de proximitat i, també a Bo de Shalom de Lleida.

La Llotja de Lleida va acollir el passat 17 de novembre, l’acte inaugural de la temporada del torró d’Alemany, en el marc del qual la marca d’Os de Balaguer va presentar les ja tradicionals caixes d’Art i Torró de col·lecció que any rere any il·lustren artistes amb diversitat funcional de les quatre entitats del tercer sector que treballen per la marca. Els guanyadors del concurs van ser: Vanessa Sànchez Pubill; de Fundació Privada Ilersis; Mònica Valero Oriol, de Fundació Aspros; M. Carme Charles Companys, de La Torxa, i Òscar Fargues Rodés, de L’ Estel. Tots ells van rebre de la mà de Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, el seu respectiu guardó en un acte que també va comptar amb la màgia del Mag Stigman.

“Amb les mans fem màgia”, així és com ho defineix Ferran Alemany, que va explicar el perquè de l’eslògan d’aquest any, “Persones, no robots”, en el qual s’han inspirat els artistes a l’hora d’il·lustrar les caixes. “Volem promoure un moviment en favor de la humanització de les empreses enfront de la robotització o automatització i sobretot després d’aquest llarg temps de pandèmia en què molts centres especials de treball s’han quedat sense feina”.

Per escenificar aquesta idea ja plasmada en el hashtag #personesnorobots, la màgia va esdevenir la gran aliada gràcias al Mag Stigman, un mestre de cerimònies d’allò més especial, que va amenitzar la vetllada amb una sèrie de trucs que van servir per posar de manifest que tothom pot fer màgia amb les mans, tal com resa l’eslògan.

L’acte va reunir la comunitat Alemany, l’anomenat “Univers Alemany”, en reconeixement a totes les persones que en formen part, tant les que hi treballen diàriament, 60 de les quals amb diversitat funcional de quatre entitats lleidatanes, com els 25 treballadors, la majoria dones, que operen des de l’obrador d’Os de Balaguer.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats