Cellers contra el canvi climàticBodegas contra el cambio climático

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

En el marc de la Wineries for Climate Protection, una jornada per debatre i intercanviar experiències i coneixements en la lluita contra el canvi climàtic, representants del món de vi de tot el món van signar –el dijous dia 9 de juny a l’Ajuntament de Barcelona– l’anomenada Declaració de Barcelona contra el canvi climàtic. Un compromís que pretén fer front a l’escalfament global per part d’un sector especialment sensible en aquest tema, per les repercussions que pot tenir en la producció vitivinícola.

La taula presidencial va fer la signatura simbòlica de la Declaració, a la qual s’han adherit més de 300 cellers de Catalunya, de la resta d’Espanya i de altres països, a més d’institucions i personalitats.

Es tracta de la primera iniciativa a nivell mundial de tot un sector sensibilitzat a favor de la protecció del clima.

En el marco de la Wineries for Climate Protection, una jornada para debatir e intercambiar experiencias y conocimientos en la lucha contra el cambio climático, representantes del mundo de vino de todo el mundo firmaron –el jueves día 9 de junio en el Ayuntamiento de Barcelona– la llamada Declaración de Barcelona contra el cambio climático. Un compromiso que pretende hacer frente al calentamiento global por parte de un sector especialmente sensible en este tema, por las repercusiones que puede tener en la producción vitivinícola.

La mesa presidencial hizo la firma simbólica de la Declaración, a la cual se han adherido más de 300 bodegas de Cataluña, del resto de España y de otros países, además de instituciones y personalidades.

Se trata de la primera iniciativa a nivel mundial de todo un sector sensibilizado a favor de la protección del clima.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats