Tomàs Cusiné treu un nou vi Chardonnay solidari amb JapóTomàs Cusiné saca un nuevo vino Chardonnay solidario con Japón

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El celler Tomàs Cusiné ha endegat un projecte solidari amb el Japó, pel qual ha fet una donació de 500 ampolles al seu distribuïdor en el país oriental perquè els diners recaptats amb la comercialització d’un vi especial vagin adreçats a afavorir els damnificats pel terratrèmol, i posterior tsunami, que el passat 11 de març va sacsejar el territori.

El vi, els beneficis de la venda del qual seran destinats a les entitats que el criteri de l’importador japonès de Tomàs Cusiné consideri més adients, és un blanc amb el nom de la finca del qual procedeix -La Serra- i està elaborat de forma monovarietal amb raïm chardonnay fermentat i criat durant 6 mesos en bóta de roure francès de 225 litres.

Un cop embotellat i etiquetat a mà, el vi va ser transportat al Japó a principis de mes per ser distribuït entre els millors clients de l’empresa importadora, que ja n’han fet la reserva.

El japonès és un dels més importants mercats asiàtics del celler lleidatà, que manté unes excel·lents relacions comercials amb el país nipó des de l’any 2009.

Les ampolles destinades a la causa japonesa han estat etiquetades de forma especial, gràcies a la col·laboració entre Xavier Bas, dissenyador gràfic del celler, i del mestre cal·ligrafista japonès Arai San, expert en aquest art ancestral anomenat shodo. El resultat és una imatge que combina la grafia corresponent al símbol “kokoro”, que significa “cor”, i l’anagrama corporatiu de l’empresa lleidatana.

La bodega Tomàs Cusiné ha emprendido un proyecto solidario con el Japón, por el cual ha hecho una donación de 500 botellas a su distribuidor en el país oriental porque el dinero recaudado con la comercialización de un vino especial vayan dirigidos a favorecer los damnificados por el terremoto, y posterior tsunami, que el pasado 11 de marzo sacudió el territorio.

El vino, los beneficios de la venta del cual serán destinados a las entidades que el criterio del importador japonés de Tomàs Cusiné considere más adecuados, es un blanco con el nombre de la finca del cual procede -La Serra- y está elaborado de forma monovarietal con uva chardonnay fermentado y criado durante 6 meses en bóta de roble francés de 225 litros

Una vez embotellado y etiquetado a mano, el vino fue transportado en el Japón a principios de mes para ser distribuido entre los mejores clientes de la empresa importadora, que ya han hecho la reserva.

El japonés es uno de los más importantes mercados asiáticos de la bodega leridana, que mantiene unas excelentes relaciones comerciales con el país nipón desde el año 2009.

Las botellas destinadas a la causa japonesa han sido etiquetadas de forma especial, gracias a la colaboración entre Xavier Bas, diseñador gráfico de la bodega, y del maestro calígrafo japonés Arai San, experto en este arte ancestral llamado shodo. El resultado es una imagen que combina la grafía correspondiente al símbolo “kokoro”, que significa “corazón”, y la anagrama corporativo de la empresa leridana.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats