La Confradia del Cava Sant Sadurní investeix el conseller PelegríLa Cofradía del Cava Sant Sadurní inviste el consejero Pelegrí

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha estat investit el passat dissabte, sia 18 de juny, al Castell de Falset, com a Cavaller Confrare de Mèrit per part de la Confraria del Cava Sant Sadurní.

La cerimòniava tenirt lloc en el decurs de l’acte d’agermanament entre la Confraria del Cava Sant Sadurní i la Denominació d’Origen Montsant, seguint la tradició d’aquesta confraria d’agermanar-se amb les diferents Denominacions d’Origen de Catalunya. Aquest agermanament coincideix amb el desè aniversari d’aquesta DO vinícola. La Confraria del Cava Sant Sadurní es va agermanar l’any passat amb la DO Conca de Barberà, amb la DO Costers del Segre el 2009, i amb la DO Pla de Bages l’any anterior.

El consejero de Agricultura, Ganadería, Pesca, Alimentación y Medio Natural, Josep Maria Peregrí, ha sido investido el pasado sábado, dia 18 de junio, al Castillo de Falset, como Caballero Cofrade de Mérito por parte de la Cofradía del Cava Sant Sadurní

La ceremonia tuvo lugar en el decurso del acto de hermanamiento entre la Cofradía del Cava Sant Sadurní y la Denominación de Origen Montsant, siguiendo la tradición de esta cofradía de hermanarse con las diferentes Denominaciones de Origen de Cataluña. Este hermanamiento coincide con el décimo aniversario de esta DON vinícola. La Cofradía del Cava Sant Sadurní se hermanó el año pasado con la DON Conca de Barberà, con la DON Costers del Segre el 2009, y con la DON Pla de Bages el año anterior.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats