Castell del Remei inicia la seva programació anual

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

793750a8-d612-a9d8-e3f0-4e95875980b6

La programació d’activitats que acollirà enguany el Castell del Remei abasta les diverses àrees temàtiques de les que s’ocupa la Fundació Castell del Remei: biodiversitat, ciència, cultura, esports, enologia, història, patrimoni i turisme.

El primer dels actes és una conferència que tindrà lloc dissabte vinent, dia 4 de febrer, a les 12.00 hores, a càrrec del Dr. Martí Boada, científic ambiental i geògraf, sota el títol “Boscos al segle XXI: On som i cap a on anem?” que servirà, alhora, per a inaugurar la seva exposició “Art al bosc”. En l’apartat Ciència, la majoria dels actes s’emmarcaran dintre de la commemoració de l’Any Oró, en col·laboració amb la Fundació Joan Oró. A banda de les exposicions en les dues sales d’exhibició, la cultura serà una protagonista principal amb les presentacions dels últims llibres de Juan Cal -“Crim al bancal”-, i de Miquel Molina, -“Siete días en la Riviera”-, a més de dedicar a Josep Vallverdú la 5a edició del Tast, Aplec Literari al Castell del Remei que l’escriptor apadrina des de l’inici.

La diada de Sant Jordi és la data escollida per a celebrar l’Aplec de Primavera. D’altra banda, després de 24 anys, es recupera l’històric Aplec de la Sardana del Castell del Remei del dia 1 de maig.Pel que fa a Esport, en l’àmbit de la solidaritat s’ha programat la 6a Cursa Nocturna Castell del Remei per al 3 de juny.

Quant a enologia, les sessions de tast de vins s’enriquiran amb experiències en el nou restaurant de la finca. Així mateix, des de la Fundació Castell del Remei s’estan gestionant diverses actuacions en el vessant de la història i el patrimoni.
I, finalment, en el decurs d’aquest any es presentaran noves propostes turístiques.Us hi esperem!

Estrena del nou restaurant
Des del dia 14 de gener, el restaurant de la finca Castell del Remei ha reobert després d’unes setmanes tancat per obres de remodelació arran de la jubilació del Manel i la Rosa.  I continua oferint una cuina tradicional, pròpia de la terra,  elaborada amb productes de proximitat i de temporada, maridada amb vins de la propietat i amb altres del grup cellerer de Tomàs Cusiné: Castell del Remei, Tomàs Cusiné, Cérvoles Celler i Cara Nord.

A més  de la carta, durant els dies feiners també hi ha menú al preu de 17 euros. Així mateix, s’ofereixen banquets de celebracions i àpats maridats amb els vins del celler proposats per sommeliers.

Recordeu que obre tots els dies -excepte els dimarts, per descans setmanal- per a servir dinars i esmorzars de forquilla (per a grups de més de 5 persones, es recomana reservar), a més d’altres opcions a convenir.

Més activitats
FEBRER

– Exposició Sala Lucilla Atilia: “Art de Bosc” del Dr. Martí Boada.- Exposició Sala de Tast de La Casa dels Vins: “Dones que donen nom a Lleida” d’Ermengol.- Dissabte, 4: Inauguració exposició “Art de Bosc” de Martí Boada i Conferència “Boscos al segle XXI: On som i cap a on anem?” a càrrec del Dr. Martí Boada, ICTA. UAB Consultor Programa MAB. UNESCO. 
MARÇ
– Exposició Sala Lucilla Atilia: “Ex-libris del vi” a càrrec de l’Associació d’Ex-libristes de Catalunya.
– Exposició Sala de Tast de La Casa dels Vins: “Castell del Remei, Esther Gelabert photography”.
– Dissabte, 11: Presentació del llibre Crim al bancal de Juan Cal.
– Dissabte, 18: Presentació del llibre Siete días en la Riviera de Miquel Molina.
– Dissabte, 25: 5è Tast, Aplec Literari al Castell del Remei presentació del llibre Tast 4.
 ABRIL
– Exposició Sala Lucilla Atilia: “Ex-libris del vi” a càrrec de l’Associació d’Ex-libristes de Catalunya.
– Exposició Sala de Tast de La Casa dels Vins: “Castell del Remei, Esther Gelabert photography”.
– Dissabte, 15: Presentació de la Ruta del Clot de l’Infern (Penelles-Castell del Remei-Vallverd-Estany Ivars i Vila-sana).
– Diumenge, 23, a tota la finca de les 10.00 a les 14.30 hores: Aplec de Primavera.
 MAIG
– Exposició Sala Lucilla Atilia: “Orgànic” de Paco Morales, pintura.
– Dilluns, 1: Aplec de la Sardana del Castell del Remei.
– Diumenge, 7: Versos de boira i aigua, Anton Not i Heura Gaya.
 JUNY
– Exposició Sala Lucilla Atilia: “Orgànic” de Paco Morales, pintura.
– Dissabte, 3: 6a Caminada i Cursa Nocturna Castell del Remei.

Inicio

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats