El restaurant del Parador dedica cada mes a un celler de la Ruta del Vi de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

230126_Parador_RutaVI

Carta exclusiva dels vins participants, degustacions, visites gratuïtes als cellers i sopars maridats

El Parador del Roser i la Ruta del Vi de Lleida – DO Costers del Segre han endegat aquest mes de gener l’acció: 12 Mesos, 12 Cellers. Amb aquesta campanya el restaurant del Parador, membre de la Ruta del Vi, promocionarà els vins amb DO Costers del Segre i l’enoturisme amb una carta exclusiva dels vins participants, degustacions, i fins i tot visites gratuïtes als cellers participants. Fent que cada mes sigui un celler DO Costers del Segre protagonista. El programa d’activitats inclou un sopar maridatge amb els vins del mes cada darrer dijous de mes.

Tomàs Cusiné, president de la Ruta del Vi de Lleida i la DO Costers del Segre destaca “la importància d’explicar els vins locals al voltant del territori”. Mentre que Miquel López, director del Parador, ha defensat la promoció del vi Costers del Segre com un recurs turístic més per a tots els clients del restaurant.

La campanya ha començat al gener amb el Celler de Sanui de Lleida (subzona Segrià); i per ordre, els següents seran: Vila Corona de Vilamitjana (subzona Pallars), Vall de Baldomar (subzona Artesa), Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles (subzona Garrigues), Raimat de Raimat (subzona Raimat), Lagravera d’Alfarràs (subzona Segrià), Cérvoles de la Pobla de Cérvoles (subzona Garrigues), Costers del Sió de Balaguer (subzona Artesa), Tomàs Cusiné del Vilosell (subzona Garrigues), Analec de Nalec (subzona Vall del Riucorb), Clos Pons d’Albagés (subzona Garrigues) i Castell del Remei (subzona Urgell).

En el marc d’aquesta campanya, entre les diferents accions previstes, els clients Amics de Paradors que s’allotgin a l’hotel rebran una copa del vi del mes com a detall de benvinguda. Així mateix, cada mes, el Parador habilita un espai amb l’objectiu d’exposar els vins del celler seleccionat perquè clients del restaurant i hostes de l’hotel puguin conèixer i familiaritzar-se amb les marques de vi lleidatanes. D’altra banda, els comensals del restaurant que optin per una ampolla del vi dels recomanats seran obsequiats amb una visita guiada gratuïta al celler escollit. L’últim dijous de cada mes hi haurà un sopar degustació maridat amb els vins del “celler del mes”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats