La marca ‘Closca’ presenta els seus fruits secs de qualitat i proximitat a Barcelona

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

CP-230126

La marca de fruits secs ‘Closca’, de la cooperativa de segon grau FSO Garrigues, arriba a la ciutat de Barcelona amb la voluntat de presentar els seus productes. La nova línia de fruits secs, creada amb la intenció d’unir la producció de fruits secs de proximitat i qualitat sota una marca fàcil de reconèixer, busca adaptar-se a les noves tendències de consum i públics, mantenint al mateix temps la qualitat i l’esperit cooperatiu. La venda directa de Closca, a través de la seva botiga online, permet posar a l’abast dels consumidors produccions del territori que difícilment podrien estar disponibles a les grans superfícies a un preu just per productors i clients.

Durant l’acte de presentació, Joan Segura, president de Fruits Secs i Olis (FSO) Garrigues, ha donat a conèixer els detalls d’aquesta nova marca i els objectius que s’han marcat amb ella: amb Closca confien en noves vies de comercialització de la producció, una aposta de futur pensada especialment pels pagesos més joves o d’incorporació recent.

La presentació ha anat acompanyada d’un showcooking de la mà de la creadora de continguts, Laura Martín (@missohlaura) qui ha demostrat la versatilitat dels fruits secs de Closca com ingredient culinari a través de diferents propostes gastronòmiques.

Sobre Closca

Closca és una marca de recentment creació, innovadora, i propera al consumidor, que busca oferir un ampli ventall d’opcions de fruita seca de qualitat. Amb aquesta nova marca, FSO Garrigues pretén diferenciar-se i arribar a nous públics, oferint una àmplia varietat de productes que van des dels fruits secs més tradicionals fins als més innovadors i adaptats a les darreres tendències en alimentació saludable.

Respectant els criteris de sostenibilitat que persegueix la marca, Closca es presenta en pots de vidre fàcilment reciclable i amb un packaging visualment molt estètic, per així acostar els seus productes de quilòmetre zero a tothom, i que aquests puguin regalar-se, als altres o a un mateix. L’objectiu és apropar els productes de proximitat a la vida quotidiana i poder gaudir de petits moments de plaer en les diferents situacions del dia a dia: després del gimnàs, a la feina, en un aperitiu amb els amics, etc.

Sobre FSO Garrigues

FSO Garrigues és una cooperativa de segon grau amb seu a Maials (Lleida) que aplega diferents cooperatives i productors del sector de l’oli i la fruita seca. Aquesta unió de cooperatives, algunes d’elles centenàries, té per objecte social la intercooperació i la integració empresarial i pretén posar en comú els esforços dels agricultors de la regió per tal d’oferir productes de la màxima qualitat.

Formada per 12 cooperatives de primer grau i 1.300 socis, FSO Garrigues disposa de 3.438 hectàrees d’ametllers, tant de secà com de regadiu. La diversitat d’ametlles és molt àmplia, entre les quals destaca la comuna, la llargueta i la marcona, varietats autòctones del territori.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats