Costers del Segre desembarca en la Barcelona Wine Week

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

©DOCS_BWW22

Fins a setze cellers de la denominació lleidatana participen a la fira

Fins a setze cellers de la Denominació d’Origen Costers del Segre participen en la propera edició de la Barcelona Wine Week 2023 que tindrà lloc entre els dies 6, 7 i 8 de febrer al recinte de Fira de Barcelona a Montjuïc. Tomàs Cusiné, president de la DO Costers del Segre celebra l’interès i participació del cellers de Lleida que “cada vegada són més coneguts i reconeguts per la qualitat dels seu vins. Un tendència d’increment de valor contrastada pel fet que Costers del Segre és la segona denominació catalana amb un preu mig per ampolla més alt”.

Així, Batlliu de Sort, Celler del Montsec d’Artesa de Segre, Celler de Sanui de Lleida, Carviresa de Tàrrega, Castell del Remei de Penelles, Cérvoles de la Pobla de Cérvoles, Clos Pons d’Albagés, Costers del Sió de Balaguer, Lagravera d’Alfarràs, L’Olivera de Vallbona de les Monges, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, Mas Ramoneda d’Artesa de Segre, Purgatori – Família Torres de Juneda, Solana Roivert de Salàs de Pallars, Tomàs Cusiné del Vilosell, i Vinya els Vilars d’Arbeca estaran presents en el que representa el major aparador del sector del vi a Catalunya i Espanya.

En aquest sentit, BWW serà un gran fòrum de negoci i networking que reunirà milers de professionals i decisors de compra de grups de gran distribució, importadors de reconegut prestigi, centres majoristes, distribuïdores especialitzades, detallistes i botigues gurmet. Per a això, ha convidat a prop de 1.800 compradors clau de vi espanyol, procedents, a més d’Espanya, de mercats rellevants per a l’exportació com els Estats Units, el Canadà, Alemanya, Països Baixos, el Regne Unit, Bèlgica, la Xina, el Brasil, o el Japó. També han confirmat assistència els representants de tots els grans grups de distribució del país a més de cadenes hoteleres, grans grups de restauració organitzada, i restaurants. En total, tindran lloc més de 8.000 reunions de negoci entre expositors i compradors professionals.

Espanya és el tercer major productor de vi del món (amb 40,5 milions d’hectolitres el 2022), el primer exportador en volum i el tercer en valor (més de 2.900 M€ exportats en 2021).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats